Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe gebruikt u uw cirkelzaag Like a Panel Saw

Het maken van rechte , consistente bezuinigingen op platen van multiplex kan moeilijk met een cirkelzaag zijn. Normaal gesproken zou men een stempel op elk uiteinde en een touw tussen de twee merken , dan is de vrije hand de cut met een cirkelzaag . Een panel zaag is een meer nauwkeurige methode van snijden rechte lijnen op triplex , maar een eenvoudiger optie is om uw cirkelzaag gebruiken als een paneel zag met een panel snij mal die wordt vastgeklemd aan de plywood.Things je nodig hebt
12 inch breed , 8 meter lange stuk 1/4-inch multiplex 8 - meter lange stuk van 1 - inch bij 2 inch hout
12 1 -inch dekschroeven
boormachine met stukjes
cirkelzaag Pagina 2 houtbewerking klemmen
2 schragen
Meetlint
Potlood
Toon meer instructies
1

Plaats een 12 - inch - breed, 8 meter lange strook van 1/4-inch multiplex op een werktafel . Midden een 8 - meter lange , zeer rechte stuk van 1 - inch bij 2 inch hout op het multiplex. Houd de twee op zijn plaats met een paar houtbewerking klemmen .

Flip Pagina 2 het geheel om en sluit de twee stukken hout met 1 - inch dek schroeven door de multiplex en in de 1 - op - 2 met behulp van een boormachine . Het dek schroeven moeten ongeveer 6 centimeter uit elkaar worden geplaatst . Verwijder de kabels uit de verzamelde paneel jig .

Plaats 3 de mal over een paar schragen . Stel de bladhoogte van een cirkelzaag tot ongeveer 1 /2 inch van het blad blootgesteld . Plaats de cirkelzaag aan een zijde van de mal , met de linkerrand van de basis van de zaag stevig tegen de 1 - van - 2 . Druk de trekker , en snijd de rand van de mal , het bijhouden van de linkerrand van de basis van de zaag stevig tegen het hek 1 - op - 2 als u snijdt .

Plaats 4 het stuk triplex op de schragen te snijden . Meet en markeer de cut locaties met een potlood . Lijn de vers gesneden rand van de mal met de twee merken, en klem de mal op het multiplex .
5

Stel de diepte van de snede van de zaag tot ongeveer 1 centimeter . Plaats de linkerrand van de basis van de zaag tegen het hek 1 - op - 2 en snijd de multiplex , waarbij de basis stevig tegen het hek van de mal .

Teflon Draadtypen

Teflon draad is nuttig omdat het vermogen in warmte waardoor het gemakkelijker monteren begint met warmte geweren of andere instrumenten weerstaan ​​. Het product kan ook langer duren omdat de draden duurzamer . Er zijn drie soorten geïsoleerde Teflon draad , vervaardigd in diverse modellen . Polytetrafluorethyleen ( PTFE ) Polytetraflourethylene , of PTFE , is de meest voorkomende vorm van Tefl

Meer dan ooit