Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe bouw Rolling Drawers

Rolling lades bieden een nieuwe benadering voor home organisatie en opslag. De laden zijn voorzien van rollende wieltjes aan de onderkant waarmee je beweegt de laden rondom uw huis. Een kleine lade trek aan de voorkant maakt het gemakkelijk om een lade te trekken uit onder een bed of in een kast . Het probleem met het kopen van pre - gemaakte lades is dat de lades komen alleen in standaard maten . Wanneer u een lade voor een bepaalde ruimte nodig , het bouwen van je eigen lade is uw beste optie . Wat je nodig hebt of Fine - schuurpapier
Stain of primer en verf
Foam penseel
Rag
2 multiplex platen , 1/2-by-4-by-16-inches < br > 2 houten planken , 3/4-by-4-by-12-inches
houtlijm
Klemmen
vochtige doek
1 -inch houtschroeven
schroevendraaier
houten raad , 1/2-by-16-by-13-inches Electric drill
4 rollende wieltjes
Meetlint
Lade
Toon meer instructies
1

Strijk eventuele oneffenheden en verwijder splinters door wrijven fijn schuurpapier over alle delen van het hout. Borstel beits op het hout met een schuim penseel en veeg de overtollige met een oude lap. Wilt u een meer kleurrijke look, breng dan een laag primer en volg met een of twee lagen verf . Kopen van 2

Plaats twee multiplex platen meten 1/2-by-4-by-16- centimeter naast twee houten plankjes van 3/4-by-4-by-12-inches . Maak een rechthoekig frame met de vier borden, die dient als basis voor uw lades . De platen moeten 4 cm hoog , 16 centimeter lang en 13 centimeter breed zitten . Breng een laag houtlijm aan de randen van elk bord waar zij voldoen aan en klem samen . Veeg met een vochtige doek over het hout , veeg eventuele lijm die sijpelde uit .
3

Verwijder de kabels van de volgende dag . Sink 1 - inch hout schroeven door de randen van de platen . Gebruik ten minste twee schroeven op elke hoek , het bevestigen van de stukken samen . Werk je een weg rond de lade , het toevoegen van schroeven op elke hoek . De schroeven versterken de hoeken van de planken en stevig hecht de planken bij elkaar.
4

Breng een dikke laag houtlijm aan de bovenkant van de lade . Druk op een 1/2-by-16-by-13-inch houten bord op de top van de lijm . Klem de top om de lade en veeg de overtollige lijm met een vochtige doek . Laat de lijm drogen voor enkele uren voordat u de klemmen . Sink houtschroeven rond de top randen , het veiligstellen van de bodem naar de lade , net zoals je deed met de hoeken .
5

Schik vier rollende wieltjes aan de onderkant van de lade , het plaatsen van een caster 2 centimeter van elke hoek . Zoek de gaten in de beugel aan de bovenkant van het zwenkwiel . De beugel moet vlak tegen de lade zitten . Boor een 1/4-inch gat door het caster gat en in de lade .

Plaats 6 een caster op de gaten , het opstellen van de gaten op de caster met de gaten in het hout. Schroef hout schroeven door het gat op de caster en in het hout . Herhaal deze stap voor elk wiel en draai de lade om zodat het zit op de wielen .
7

Meet over het voorpand in de doos en markeer het exacte midden . Boor een gat door het bos op deze plek totdat het bit komt via de voordeur . Stel een lade pull aan de voorzijde van het gat en draai een schroef door de achterkant , het naleven van de trek naar de lade .

Hoe te bevestigen Lumber Cement

Builders gebruiken beton ankerbouten of metselwerk ankers om hout te hechten aan cement oppervlakken, zoals beton en muren . Om ankerbouten installeren in uitgehard metselwerk oppervlakken , bouwers lijm de bout in een gat met tweedelige verankering epoxy . Als alternatief , bouwers vaak gebruik van metselwerk wigankers om hout te hechten aan cement oppervlakken. Als je leert hoe je zowel ankerbo

Meer dan ooit