Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> timmerwerk >> Content

Hoe een Phony Wall to frame in een Zolder

Het creëren van een valse wand in uw zolder is het beste bereikt met behulp van een knie muur. Knieschotten worden zijn opgebouwd uit lichte houten framing materialen en worden tussen de spanten en balken op zolder gemonteerd . De meeste knie muren zijn niet-dragende en worden voornamelijk gebruikt als een lichtgewicht partitie. Dit project is relatief eenvoudig met een matige hoeveelheid bouw ervaring nodig . Het bouwen van dit type frame kan meestal worden bereikt in een paar uur. Wat je nodig hebt
Meetlint
Nails
Hammer
Houtzaag Pagina 2 - door - 4 hout
Toon meer instructies
1 < p > Meet de hoogte en de lengte van de beschikbare ruimte op de zolder voor je knie muur. Als de knie muur parallel zal lopen met de balken en spanten in uw zolder , moet u ook de afstand tussen de spanten voor extra ondersteuning te meten. Kopen van 2

Snijd een paar 2 - door - 4 timmerhout aan de lengte van je knie muur passen . Deze borden zullen de horizontale boven-en onderkant platen vormen voor uw muur . Als de uiteindelijke lengte van uw knie muur is langer dan je boards, verdeel de totale lengte van de muur in afzonderlijke secties van de muur , zodat elke sectie is dezelfde lengte en snijd uw top -en bodemplaten dienovereenkomstig .
< br > 3

Meet planken te passen tussen de bovenste en onderste platen van je knie muur. Voeg de lengte gelijk is aan de totale hoogte van de wand minus de dikte van de boven-en onderplaten - dit is typisch 3 inches . Snijd genoeg studs om een steun te installeren om de 16 of 24 inch langs de boven-en bodemplaten .

Plaats 4 de bodemplaat op de zolderverdieping en markeer de posities voor de studs. Meet de plaatsing van de noppen van het centrum van de bodemplaat , tussenruimte 16 of 24 centimeter uit elkaar .
5

Spijker de verticale stijlen zijn plaats met je hamer . Rij de spijkers door de bodemplaat en in de studs . Plaats de bovenplaat boven de noppen , zodat het zelfs met de bodemplaat en zet hem aan elke stud met spijkers .
6

Wanneer u de muur te monteren , zet deze vast tot de nok toe met behulp van spijkers . Als uw zolder niet beschikt over een verdieping kunt u 1/4-inch multiplex in uw zolder balken installeren. Veranker de vloer om de balken met behulp van spijkers of hout schroeven en verankeren de knie muur om de multiplex vloer met behulp van spijkers of schroeven bevestigd aan L - beugels .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1002011362.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.