Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Laminaat Window Shades

het lamineren van een rolgordijn is een manier om je schaduw de look die u wilt door middel van een gemakkelijk aan te brengen schaduw bedekking geven . Elke afgedrukte foto of een patroon is van toepassing als een afdekking van uw schaduw. Met het lamineren van papier , de aanvraagprocedure is eenvoudig en snel . Het enige dat nodig is, is een vlakke werkruimte en een paar tools . In een kwestie van minuten , kan je het uiterlijk van je schaduw volledig te veranderen , of je alleen het versieren van de kant van de schaduw die zichtbaar is vanuit uw huis, of willen maken van de buitenkant uiterlijk van de schaduw veranderen.
Dit is wat je
Meetlint Need
Gedrukt dekking materiaal
Glass sheet
C - klemmen
UV - bestendig lamineren van papier
Straight edge
Utility mes

Instructions
1

meet de lengte van het venster de ruimte die u wilt bedekken met de gelamineerde schaduw met behulp van een meetlint , en meet vervolgens de breedte van de schaduw zelf . Terwijl u de gehele lengte van de schaduw te lamineren , zult u de afmetingen voor afdrukken van een adequate hoeveelheid afdekmateriaal nodig .
2

Print de raambekleding via het venster de lengte en de schaduw breedte . Gebruik een printservice , en hebben de bekleding geplaatst op fotopapier om u de grote gedrukte maat die u nodig te geven . Hier krijg je een afdruk zonder rand , zodat de foto of patroon heeft betrekking op de gehele afdruk .
3

Verwijder de schaduw van het raamkozijn . De meeste schaduw rollers gebruiken uitbreidingen aan de randen die glijden in uitsparingen aan de rand van de schaduw behuizingen . Til gewoon de rol van de inkepingen om het te trekken gratis .
4

Plaats de schaduw op een glazen werktafel die je kunt bezuinigen op , of plaats een glasplaat op uw werktafel die groot genoeg is om de te houden volledig uitgeschoven rolgordijn . Verleng de schaduw van de rol volledig over de tafel , waardoor de kant die u wilt dekken , en plaats klemmen op de roller top en langs de houten lat aan de basis van de schaduw op het plat tegen het tafeloppervlak vast te houden.

5

Plaats de bedrukte bekleding over de schaduw. Plaats de bekleding langs de bovenkant van de houten lat - zodat wanneer je de schaduw opent , zie je de dekking volledig . De bekleding moet gelijk zijn met de randen van de schaduw zijn.
6

Neem de rol van lamineren van papier en rol deze over de schaduw met de backing papier tegen de raambekleding . Overlap de houten lamel aan de basis van de kap ongeveer 1/4 inch . Gebruik papier dat is breed genoeg om de schaduw randen overlappen .
7

Til de onderste rand van het lamineren van papier en schil het papier uit de doorzichtige plastic plaat . Verlaag het vel op de schaduw als je het papier schillen. Werk langzaam langs de lengte van de schaduw beweeg het bereik materiaal als de plastic plaat te plaatsen . Druk op de plaat op het materiaal met een zachte doek om eventuele luchtbellen van onder het plastic te verwijderen . Blijven toepassen het lamineren vel totdat je de top van de schaduw te komen , en dan snijd het vel langs de bovenkant met een mes . Maak de snede licht om te voorkomen dat het snijden in de schaduw .
8

Plaats een liniaal langs de kant van de schaduw , zodat het gelijk ligt met de rand van de schaduw 's . Snijd het overtollige lamineren vel van rond de schaduw met het mes geleid door de rei . Herhaal dit proces voor de andere kant van de schaduw.
9

Klem de de schaduw en keer het om . Klem het terug op zijn plaats en herhaal het lamineren proces voor de andere kant van de schaduw.
10

Breng de schaduw aan de houder over de bovenkant van je scherm en gebruik het als je normaal zou doen .

Vorherige Seite No
Hoe te Chi Flow helpen in een Split Foyer

Een split foyer is het resultaat van een twee - niveau huis dat een voordeur in rang , of straatniveau, midden tussen de twee verdiepingen heeft . Als je binnen stapt , wordt u geconfronteerd met een trap naar boven en een naar beneden . De chi of levenskracht , heeft te veel manieren om te gaan , dus een feng shui behandeling voor uw split foyer moet zich richten op duidelijkheid en je aandacht a

Meer dan ooit