Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Ruffle Topped Gordijn Zorg

ruches kan de lijnen van een gordijn verzachten en voegen een vleugje romantiek en warmte aan een ruimte. De gegolfde stof kan hetzelfde zijn als het paneel stof of het kan een contrasterende stukje stof voor een ander of meer aangepaste look. Het maken van een gegolfde gordijn kan worden gedaan op een fractie van de kosten van een professioneel gemaakt een en dezelfde results.Things Je
Zware draad
Naaimachine
Rechte pinnen
< br nodig > Toon meer instructies
1

Meet de breedte van het venster plus de gewenste lengte van de behandeling om de hoeveelheid stof die nodig is voor het gordijn panelen te bepalen. Het dubbele van de breedte meting om volheid toe te voegen en voeg zes centimeter extra voor de zijzomen . De afgewerkte lengte moet de breedte van de gordijn stang plus negen centimeter voor extra staaf en zoomtoeslag . Kopen van 2

Knip de stof voor de panelen . Zet de onderste rand 3 inch en druk op de stof met een ijzeren , vouw opnieuw in en druk . Rechte steek de panelen dicht bij de rand met een naaimachine en druk op.

Vouw 3 de zijkanten van de panelen 3 inch en pers met een strijkijzer. Vouw nogmaals in en druk . Zoom de zijkanten met een rechte steek dicht bij de rand van de stof .
4

Vouw de bovenrand 1 1/2 cm en druk op. Vouw de stof weer de breedte van de stang pocket plus 1 1/2 cm . Druk op en naai dicht bij de rand .
5

Bepaal de breedte van de ruche . De totale breedte is de gewenste visuele breedte plus een centimeter voor zoom en naad .
6

Meet de bovenkant van het paneel te worden verstoord . Voor een normale stoffen , vermenigvuldig het resultaat met twee en een half en voor een zuivere of delicate weefsel vermenigvuldig het aantal met drie. Het resultaat is de lengte van het weefsel wordt verstoord .
7

Verdeel de lengte met de breedte van de stof die wordt gebruikt voor de ruches en ronden . Zo veel stroken stof nodig voor de ruches te snijden . Vermenigvuldig de totale breedte door het aantal stroken stof om de hoeveelheid stof centimeter die nodig zijn voor de ruche krijgen .
8

Snijd de stroken voor de ruche . Speld de verkeerde kanten op elkaar en naai een halve centimeter naad . Druk op de naden geopend met een ijzeren .
9

Zoom de ruche door een dubbele plooi een kwart inch aan beide zijden en aan een lange zijde van de strip . Druk op en naai .
10

Naai de bijeenkomst draden met een naaimachine ingesteld op bedruipen . Naai de eerste rij steken een kwart inch van de ruwe rand in 40 - tot 50 - inch segmenten en een tweede parallelle rij een halve centimeter uit de ruwe rand . Bevestig de draden aan de ene kant met een rechte pin aan de verkeerde kant van de stof door het wikkelen van de draad rond de pen in een cijfer acht om het op zijn plaats houden .
11

Verzamel de stof door het vasthouden van de draad aan de andere kant van de beveiligde draden en trek de stof over de draad . Zodra de plooien gelijk de afgewerkte lengte , duw de vouwen totdat ze zelfs .
12

Speld de verkeerde kanten van de top van de ruches en het paneel samen . Naai een kwart- inch naad . Druk de naad naar het paneel .
13

Vouw de ruche over het paneel en naadtoeslag , en speld de stoffen met de goede kanten op elkaar . Naai drie -achtste duim van de vouw , omsluit de rand , naad lijn en paneel . Druk de naad naar het paneel aan het gegolfde gordijn afmaken .

Glas Tile Backsplash Ideeën voor Achter de Range

Het doel van een backsplash achter een fornuis is voor vlekken op het oppervlak van de muur te voorkomen . Backsplashes zijn gemaakt van niet-poreuze materialen die niet morsen en ploetert absorberen en kan daarom gemakkelijk worden afgeveegd wanneer ongelukken gebeuren . Glas geeft een soort poreus oppervlaktemateriaal dat kan worden geïnstalleerd als een backsplash . Solid Stuk Wilt u de insta

Meer dan ooit