Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is een goede Kalmerende kleur voor een slaapkamer Wall

? Kleur is een belangrijke factor als het gaat om de oprichting van een rustgevende sfeer in uw slaapkamer . Rustige kleuren mogen niet schokkend of gedurfd maar eerder zacht en ingetogen . Wanneer u onder de muur kleuren in een rustgevende palet dat coördineert met de rest van uw slaapkamer , kun je niet fout gaan . Wanneer u klaar bent schilderen , zult u houden van wat je hebt gedaan . Blauw

De meest voorkomende kleur geassocieerd met rust , blauw is een duidelijke keuze voor de slaapkamer . Zelfs op een muur , de kleur nodigt sereniteit . Het beste ding over blauw is de verscheidenheid van kleuren om uit te kiezen . Bleke tinten , zoals de lucht blauw, aqua , turkoois en maagdenpalm zijn ideaal voor inspirerende rust . Ga met een kleur die past bij de stijl en inrichting van de kamer .
Gray

Cool en subtiel, grijs is ideaal voor de slaapkamer . Lichte grijstinten produceren de meest rustgevende stemmingen. U kunt gaan met middentonen van grijs , vooral als je schildert een muur in een kleinere slaapkamer . Een van de beste kenmerken van grijs is dat het gaat met alle kleuren . Van geel naar rood naar blauw , grijs coördineert met hen allen , waardoor u een palet geschikt voor elke decoreren thema .
Sage

Salie is een aangename balans van groen en grijs en omdat het lijkt om comfortabel te zitten in de achtergrond , het is zonder gelijke in de slaapkamer . Of je gebruikt het op een accent muur of als je die de hele slaapkamer deze kleur voegt onmiddellijke sereniteit . Natuurlijk licht effecten hoe deze kleur eruit ziet op verschillende tijdstippen van de dag , dus zet stalen op uw muur en kies de kleur die u wilt het meest.
Beige

Beige bestrijkt een brede waaier van kleuren , maar het enige wat ze allemaal gemeen hebben is het feit dat ze onopvallend en maak aangename , kleuren die een rustige sfeer te creëren . Deze kleuren zijn zeeschelp, ecru en havermout . Ideaal voor kleine of grote kamers , deze kleuren werken vooral goed in de hedendaagse of Zen - geïnspireerde slaapkamers.
Abrikoos

Als u op zoek bent naar een zachte , kalmerende kleur , kun je niet fout gaan met abrikoos . Kies een bleke schaduw van abrikoos die geeft ze slechts een vleugje kleur . In natuurlijk licht , zal het aanzienlijk lichter dan het lijkt 's nachts . Op een accent muur , kunt u een met een diepe schaduw van abrikoos tot een gevoel van warmte in de kamer te genereren .

Hoe te verwijderen Vinyl Tegels Van gepleisterde muren

Vinyl tegels zijn sterk, duurzaam en ziet er geweldig uit , maar als ze oud zijn geworden en versleten of als u gewoon behoefte aan een verandering , kunnen ze lastig te verwijderen zijn. De gebruikte lijm te binden met gips wanden is bedoeld om hen plaats te houden voor een lange tijd . Het is belangrijk om te weten hoe goed verwijderen deze lijm als je gaat om vinyl tegels van gipswanden verwijd

Meer dan ooit