Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak en Bevestig een grens en gordijnen

Vervang uw gordijnen alleen maar omdat ze te kort of de kleur is niet goed . Veel venster behandeling problemen kunnen worden opgelost door het toevoegen van een rand op de bodem van de gordijnen . Koop extra stof wanneer u een stoel opnieuw te bekleden en te gebruiken om een ​​grens voor uw bestaande raam behandelingen voor een perfect op elkaar afgestemd kamer. Voeg een rand in accentkleur om de bestaande gordijnen te maken in uw nieuwe appartement werk met uw meubels . Gebruik een afdruk stof om rente toe te voegen aan vaste gordijnen of afzwakken druk gordijnen met een brede rand van vaste fabric.Things Je krijt
Tailor's
Ruler nodig
Meetlint
Stof
Schaar
Strijkplank
Iron
Pins
Naaimachine
discussie
Toon meer instructies
krijt 1

Gebruik kleermaker om de gewenste positie van markeren boven de grens op de gordijnen terwijl ze opknoping . Meet de afstand van de vloer tot aan de lijn. Meet elke 4 cm langs de lijn om te zorgen dat parallel aan de vloer .
2

Meet de breedte van elke soepelheid en voeg 2 centimeter aan de breedte van de stof voor de rand berekenen . Dubbel gewenste hoogte van de grens , de afstand van de vloer tot de lijn op de gordijnen en voeg 1 duim aan de andere afmeting krijgen . Snijd een rechthoek van de grens stof met deze afmetingen voor elk gordijn .

Leg 3 een stuk stof gezicht naar beneden op een strijkplank en strijkijzer een 1/2-inch vouw aan elke kant . De zijkanten zijn de korte kanten .
4

Iron een 1/2-inch vouw aan een lange zijde van de stof. Ijzer plooien in eventuele aanvullende grens stukken stof op dezelfde manier .

Take 5 beneden de gordijnen en leg een op de vloer met de juiste kant naar boven en de zoom het dichtst bij u . Leg de rand rechts boven op de gordijnen met de vouw aan de bovenzijde . Lijn de stof zo de onderste rand van de rechthoek is 1/2 inch onder de krijtlijn op de gordijnen en de plooien aan de zijkanten van het doek zijn zelfs met zijden van de gordijnen .
6

Pin de stof om de gordijnen met rechte pennen langs de onderkant van de stof .
7

Naai de grens aan de gordijnen langs de krijtlijn door naaien 1/2 inch van de rand van de grens stof.
8

Klap de grens stof langs de naad lijn en strijk de vouw .
9

Draai het laken op en leg de zoom op de strijkplank . Vouw de rand naar beneden totdat de vouw aan de onderkant van de stof ook in de nieuwe naad . Als u niet toevoegen van de lengte , zal deze vouw langs de onderkant van de gordijnen .
10

Hand naai de vouw aan de achterkant van de gordijnen . Naai de grenzen op een andere draperie panelen op dezelfde manier .

Hoe maak je een Cornice Board Valance verdienen Foam Isolatie

kroonlijsten zijn een van de meest gespecialiseerde en dus dure raambekleding te hebben op maat gemaakt. Ze worden gebruikt om de bevoegdheid van stoffeerders , maar , met de beschikbaarheid van nieuwe instrumenten en producten, kunnen de geavanceerde home- riool one-of- a-kind kroonlijsten creëren om elk interieur passen . Een beetje denken en plannen in combinatie met een paar tools en enkele ge

Meer dan ooit