Huis Tuin

Huis Tuin

Cute & Creatieve manieren om een Giant Hole in the Wall Cover

Niets ruïnes de sfeer van een ruimte meer dan een grote , lelijke gat in de muur . Of u haalde een kachelpijp of snijd een deel van gipsplaten aan de elektrische bedrading eronder te krijgen , moet er iets worden gedaan met het gat achtergelaten totdat je tijd om het te repareren . Gebruik deze ongelukkige , tijdelijke raadsel als een excuus om je interieur verfraaien spierballen en om uw huis individualiteit uit te drukken . Royal Oplossing

Leen een truc van de middeleeuwse koningen en edelen en bedek je lelijke muur gat met een opknoping wandtapijten . Wandtapijten voegen een gevoel van warmte en elegantie toe aan elke ruimte. Kies een stijl die de kamer decor aanvult. Eenvoudige geometrische ontwerpen goed werken voor een schone , moderne stijl , terwijl de meer ingewikkelde ontwerpen die artistieke scènes passend zijn in meer formele ruimtes kunnen zijn . Een tapijt heeft het extra voordeel van het blokkeren van tocht en helpt om ruis te dempen .
Just in Case

Een boekenkast is een geweldige manier te verdoezelen een gat in de muur , vooral als het is dicht bij de verdieping waar kunst aan de muur zou misstaan ​​. In veel gevallen kan het mogelijk zijn om gewoon te bewegen een bestaande boekenplank naar het beschadigde gebied , zodat u het gat blokkeren zonder de uitgaven geen extra geld . Denk er ook aan dat rekken meer dan alleen boeken kan houden . Overweeg om uw collectie van Virginia aardewerk of Burgeroorlog memorabilia hier .
Ontworpen

Wanneer al het andere faalt , was een beetje eclectische en papier recht over het gat met een gedeelte van de overgebleven gedessineerde behang. Gebruik alleen genoeg om het gat te dekken en snijd het papier vierkant . Schetsen met een vintage vlooienmarkt kader geschilderd om uw interieur passen . Het zal niet bestand tegen de tand des tijds , maar het zal doen in een snuifje. Als u geen toegang tot een interessante papier , lijm een ​​monster van de stof aan de muur in plaats .
Breek geen Traditie

Als het gat schouder hoogte of hoger , kun je niet verkeerd gaan met een schilderij of prent gaan . Kunst aan de muur is geschikt voor elke ruimte , zelfs een hal . Het kan zo persoonlijk als een familieportret of als avant - garde als een abstract modern stuk . Ingelijste kunst kunnen zelfs driedimensionaal . Gemengde media en collage trekken het oog met hun diepte en verschillende texturen . Een enkele een of een combinatie van velen zullen werken om uw tijdelijke situatie te camoufleren.

De- Shine Satin Verf

Terwijl muren met een gesatineerde elegant en verfijnd kunnen kijken , ze niet altijd overeen met de rest van je kamer inrichting . Hoewel u een professionele schilder of vakman kan huren om de- schitteren uw - satijn geschilderde muren , kan uw budget kunt niet toestaan ​​dat deze een last. U kunt de- glans en verf zelf de muren , maar met behulp van een paar eenvoudige schilderen leveringen en t

Meer dan ooit