Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te gordijnen maken voor een Homemade Swing Arm Rod

Open en sluit uw gordijnen in een eenvoudige stap . Een swing -arm kunt u uw raam behandeling duw uit de weg door het bewegen van de stang , in plaats van de stof. Een verwijderbare laatste houdt de gordijnen in plaats nadat u de behuizing schuiven op de stang . Gebruik een breed breedte van de stof om het paneel te maken, zodat het gordijn kijkt vol , niet mager . Naai de plooien zodat het gordijn hangt perfectly.Things Je
1 - inch diameter swingarm gordijnroede
meetlint nodig
Stof
Schaar
Strijkplank
Iron < br > Naaimachine
discussie
Toon meer instructies
1

Meet vanaf de bovenkant van het gordijn stang aan de vloer . Voeg 7 inch tot deze meting . Meet de breedte van de staaf tussen de scharnier en de kruisbloem . Bij gebruik van zware stof , zoals brokaat , verdubbelen deze meting . Bij gebruik van lichtgewicht stof , zoals geweven katoen, driedubbele de meting . Kopen van 2

Snijd een rechthoek van stof met deze meting .
3

Iron 3 /8 - inch voudig stof aan de de achterzijde van het weefsel aan beide zijden van het gordijn . Strijk nog eens 1 /2 inch aan de achterkant naar de kant zoom creëren . Naai 1/4 inch van binnenuit vouw met een rechte steek .
4

Voeg een 1 - inch voudig tot de achterzijde van het gordijn aan de onderkant . Strijk de vouw in zijn plaats. Strijken van een 4-inch zoom op dezelfde manier .
5

Naai de zoom op zijn plaats door stikken 1/4 inch van de bovenkant vouw van de zoom met een rechte steek en een standaard steeklengte .
6

Iron een 1/2-inch vouw naar de achterkant van de stof aan de bovenkant van het gordijn . Strijk neer ander 1 1/2-inch vouw aan de behuizing te maken.
7

Stel de naaimachine om een rechte steek naaien met een lange steeklengte . Naai 1/8 inch van de onderste vouw op de behuizing . Naai een andere naad 1/4 inch boven deze naad . Trek aan de spoeldraad om het gordijn te verzamelen om de staaf te passen . Pas de rimpels gelijkmatig .
8

Stel de machine in een rechte steek naaien met een standaard steeklengte . Naai tussen de rijen verzamelen steken om de plooien zijn plaats te houden .

Hoe kan ik een kamer met een log Siding Look Zorg

Geen kwestie wat de stijl of bouwmateriaal van uw huis, kunt u deze wijzigen naar eigen smaak . Wallpaper , lambrisering en faux finish technieken maken het mogelijk om volledig in uw interieur omgeving aan te passen wat decoreren regeling u verkiest te veranderen . Budget een weekend voor een hele kamer en een vriend uitnodigen om help.Things je nodig hebt Wallpapers Paneling Paint Toon meer

Meer dan ooit