Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe reguliere Gordijnen converteren naar French Door Gordijnen

Als u het te druk om gordijnen te naaien vanaf nul , kunt u graag de mogelijkheid om met behulp van kant en klare gordijnen om uw huis te blijven kijken up-to - date en fris. Helaas , gordijnen uit de winkel zijn alleen beschikbaar in enkele maten , en je mag geen gordijnen die komen in zowel raam en Franse deur stijlen. Echter, met slechts kleine aanpassingen kun je een gordijn aan te passen voor een Franse deur , en het ziet er geweldig uit . Zorgvuldige snijden van de overtollige zal u ook genoeg stof voor een tieback . Wat je nodig hebt
Franse deur roeden
Brackets
schroevendraaier
Meetlint
Schaar
Pins
Naaimachine
Grote snaps
Knoppen
naald en draad
Toon meer instructies
1

Installeer Franse deur roeden 1 cm boven en aan de buitenkant van het raam sierlijst . Schroef de beugels in de deur met een schroevendraaier , en bevestig de roeden aan de beugels . De onderste stang is ontworpen om plaats blijven , met het gordijn omhoog te trekken tegen de stang . Kopen van 2

Meet de breedte van de deur , en vermenigvuldig dat met twee . Dit is de breedte van het gordijn paneel die het beste werkt voor elke deur . Een standaard Franse deur is 80 cm in hoogte , dus selecteer een gordijn paneel ten minste 80 cm in hoogte voor elke deur .

Meet 3 de werkelijke hoogte van de bovenkant van de top deurblad staaf onderaan het bodemprofiel gordijnroede . Op een standaard Franse deur , zal de hoogte van ongeveer 74 centimeter . Voeg 2 1/2 cm voor ruches.
4

Snijd de onderkant van het gordijn om de hoogtemeting u bent gearriveerd op in stap 3 aan te passen. De top van een gewone gordijn panel zal een zak die je hebt kunnen aanpassen en gebruiken zoals is . Vouw de onderkant stof onder 1/4 inch en ijzer . Vouw de plooi onder 1 1/2 cm . Naai een naad 1 3/8 duim van de bodem en een tweede las 7/8 duim van de bodem . Dit zal een 1/2-inch zak en een 7/8-inch ruche creëren.
5

Naai een naad 1 3/8 inch van de bovenste rand en een tweede naad 7/8 inch van de bovenrand . Dit zal een top 1/2-inch zak met een 7/8-inch ruche vormen. Schuif de roeden door de zakken , en hang het gordijn .
6

Vouw de resterende stof in de helft langs zijn lengte , met de goede kanten op elkaar . Naai een 1/4-inch naad aan de lange zijde . Draai de strook naar de goede kant , en ijzer plat. Plooi het einde stof 1/2 inch aan de binnenkant , en naai een top steek om de opening te sluiten . Wikkel het weefsel rond het midden van het gordijn en trek zodat de strip trekt de stof samen in het midden . Overlappen de aaneengenaaide 2 centimeter. Knip de strip . Tuck het einde stof 1/2 inch aan de binnenkant , en naai een top steek om de opening te sluiten .
7

Hand naaien in een handomdraai aan elk uiteinde van het weefsel strip . Voeg een grote decoratieve knop gecentreerd op de buitenkant van de module locatie . Leg de strook rond het gordijn , en snap het gesloten.

Hoe maak je een Faux Brick stucwerk

Faux bakstenen muren kan een kamer kijken meer dynamisch en interessant , maar kan niet overeen met de rest van het decor van je kamer. Bedek een faux bakstenen muur met neutraal ogende stucwerk dat beter past bij een veelheid van decor stijlen en kleuren . Hoewel je een vakman kan huren om stucwerk aan te brengen over een faux bakstenen muur , het kan kostbaar zijn . Een oplossing is om stucwerk

Meer dan ooit