Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Ramen, deuren en muren >> Content

Hoe te gesmokt en overgordijnen Zorg

gevoerd gordijn panelen kan duur zijn , maar als je ze zelf maakt , kan u geld besparen en krijgen een aangepaste look . De sleutel tot het maken van goede gordijnen is om gedurende het naaien proces correct te meten . U moet het Windows correct te meten aan de grootte gordijnen die u nodig hebt te bepalen, maar je moet ook de juiste breedte van de gordijn stang weten . Deze gordijnen vertrouwen op de staaf en extra breedte van de gordijnen voor shirring.Things Je
Meetlint
Potlood, papier ( optioneel ) op Gordijnroede
stof voor gordijn nodig
Stof voor voering
Schaar
Rechte pinnen
Naaimachine
Draad
Iron
Strijkplank
Toon meer instructies Heb Meet
1 < p > Meet de breedte van het venster . Om te bepalen hoeveel stof je nodig hebt voor het gordijn , vermenigvuldig de breedte door twee . De meeste stof is ongeveer 45 centimeter breed. Als uw raam 44 cm breed , moet je 88 centimeter van de stof om de breedte te dekken . Koop dit bedrag voor elk van de twee stoffen panelen .

Vanaf 2 aan de bovenkant van de gemonteerde gordijnroede , bepalen waar u het gordijn vallen . Meet de afstand tussen de bovenkant van de staaf en het gordijn rustplaats . Voeg zes centimeter aan deze meting om te bepalen hoe lang elke gordijn panel zou moeten zijn .
3

Bereken de hoeveelheid stof die u nodig heeft. Voor een 44 inch scherm dat 45 centimeter in lengte nodig heeft, je stof moet 90 breed en 51 centimeter in lengte te dekken. Als het kopen van 45 - inch brede stof, zult u vier meter ter waarde van stof voor de voorkant van het gordijn en vier meter van een andere stof nodig voor de voering . Snijd in twee panelen , zal elk zijn 45 cm breed en 72 cm lang .
4

Meet de breedte van de gordijn stang . Noteer de informatie voor later gebruik .
Maken van gordijnen
5

Leg de panelen van gordijnstof goede kant naar boven op een vlakke ondergrond . Strijk alle plooien .

Leg 6 de panelen van voering stof met de voorkant naar beneden op de gordijnstof . Strijk alle plooien . De rechterkant van de stoffen moeten samen zijn.
7

Speld de gordijnstof en voering samen rond de zijkanten en onderkant.
8

Naai rond de drie gespeld kanten met een 1/4-inch naadtoeslag . Verwijder de pinnen terwijl u naait .
9

uit Zet de stoffen rechts door het open einde . Dit zal een grote kussensloop lijken .
10

Druk op de grote " kussensloop " met het ijzer , zodat de stukken stof plat tegen elkaar .
11

Maak een een inch vouw in de top van de kussensloop , vouwen zowel open kanten aan de voering kant. Speld en naai in de plaats in de buurt van de ruwe randen .
12

Vouw de bovenkant van de kussensloop weer , nog een centimeter ook , in de richting van de voering kant. Speld en naai in de plaats in de buurt van de vouw . Dit geeft de top een mooie , schone rand .
13

Zie de breedte van de gordijnroede en voeg ½ inch tot de omvang van de volgende gepast. Als de staaf is 1 ½ cm breed , maak een twee inch vouwen. Speld en naai op zijn plaats in de buurt van de rand van de stof . Dit vormt de stang zak.
14

Meet en speld de onderkant van het gordijn te zoom op de juiste grootte . Maak een brede zoom zodat het gordijn kan worden aangepast indien nodig.
15

Stik aan de rand van de gevouwen stof voor de beste resultaten , het verwijderen van pinnen terwijl u naait .
16 < p > Schuif het gordijn staaf door de stang zakken . Het gordijn zal plooi op de stang , omdat de breedte is tweemaal die van het venster.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1002067370.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.