Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Ramen, deuren en muren >> Content

Wat is de Purrpose van de toepassing van Textures naar Walls

? Muur en plafond texturen toe te voegen dimensie en karakter naar een kamer , maar ook als functioneel . Als u overweegt het toevoegen van textuur aan uw muren , onderzoek van de verschillende types van beschikbare afwerkingen . Sommigen kunnen een eenvoudige doe-het - zelf-project te maken , terwijl anderen professionele hulp nodig heeft. Cover Up

Een van de belangrijkste doelstellingen van texturen is met betrekking tot onvolkomenheden in wanden en plafonds . Als uw muren hebben scheuren of oneffen oppervlakken , het toevoegen van een structuur laag verbergt hen en maakt het oppervlak nog verschijnen . Structuren worden gebruikt op plafonds . Plafonds reflecteren licht, dat eventuele onvolkomenheden nog merkbaar maakt . Zelfs vlekkeloze nieuwe plafonds in recent gebouwde of gerenoveerde woningen kan het bewijs van de vestiging in de tijd, en texturen verminderen de daaruit voortvloeiende natuurlijke gebreken.
Acoustics

Acoustic textuur , ook bekend als popcorn textuur , wordt vaak toegepast op plafonds voor verhoogde geluidsisolatie . Het wordt vaak gebruikt in appartementen en andere gebouwen met meerdere niveaus . De zware textuur omvat ook elke plafond onvolkomenheden . Echter , zoals opgemerkt in een MSN Real Estate artikel, popcorn plafonds hebben nadelen . Veel mensen beschouwen hen onaantrekkelijk , en popcorn plafonds in oudere woningen kan asbest bevatten . De plafonds waren vooral populair in de jaren 1950 , dat is waarom ze zo vaak voor bij oudere woningen .
Esthetiek

Hoewel sommige geveltexturen verbergen onvolkomenheden en dempen klinken , anderen worden toegepast voor esthetische doeleinden . Faux afwerkingstechnieken maken wervelingen , wood-grain patronen , zand en andere texturen. Gebruik huishoudelijke artikelen , zoals bezems , sponzen en - hout graining gereedschappen . Zoals opgemerkt door CBS News , deze technieken bieden een alternatief voor behang, en je kunt ze zelf doen met een beetje ervaring . Praktijk op een stuk karton of een ongebruikt deel van een plafond of kast wand voordat texturen in een meer opvallende ruimte in .
Overwegingen

Overweeg het inhuren van een professional om toe te voegen textuur aan uw muren als de ruimte is groot en je hoeft niet veel ervaring te hebben. Dit geldt vooral voor texturen die met de hand gebeurt , zoals kammen , lap rollen , squishing en sponzen technieken . Als u besluit om uw eigen muur texturen doen , gebruiken muur rollen voor grote gebieden en borstels voor kleine gebieden , als je textuur verf gebruiken . Textuur sprays zijn gemakkelijk voor plafond gebruik en zijn vaak goedkoop ook.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1002067199.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.