Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Ramen, deuren en muren >> Content

Hoe maak ik een Interior Houten Boog

Wanneer u uw huis verbouwen om het een meer klassieke uitstraling , een optie om te overwegen is om je standaard , rechthoekige deuropening te zetten in een gebogen deuropening . De gewelfde deur repliceert de bogen gevonden in oudere woningen die vaak afhankelijk zijn van de steun van de boog waren . U kunt een boog te bouwen van hout , en het gebruik van joint compound en verf te mengen in de omliggende wall.Things je nodig hebt
koevoet
Stanleymes
Meetlint
2 - door - 3 board
1/2-inch triplexbladen
cirkelzaag
veiligheidsbril
Hammer
Nails
1 - op - 2 boards
Boor
Gipsplaatschroef < br > 1/4-inch gipsplaten
Spray fles en Flexibele hoek kralen
Joint compound Staples
nietmachine
12 -inch plamuurmes of Fine - korrel schuurpapier
Clean , droge doek
Primer
Penselen
Paint
Toon meer instructies
1

Verwijder de gipsplaat of vormen van de binnenkant van de deur naar het frame bloot . Hiermee kunt u de boog direct hechten aan het deurkozijn . Kopen van 2

Snij twee vellen 1/2-inch multiplex platen en een 2-bij - 3-kaart die overeenkomen met de breedte van de deuropening . Draag een veiligheidsbril bij het zagen van het hout .

Snij
3 een boog in een van de multiplex platen , vervolgens met behulp van dat als een sjabloon , traceren op het tweede bord . Snijd de tweede multiplex langs de lijn die u getraceerd .

Meet 4 de zijkanten van de multiplex platen , en snijd twee 2 - door - 3 planken die 2 centimeter korter dan de zijkanten .
Goedkope 5

Nagel de 2 per 3 platen samen om een ​​frame dat de vorm van een U. Nagel een van de multiplex aan elke zijde van het frame 2 per 3 , waarbij de schuine rand van vormen de multiplex platen over de open zijde van de framing .
6

Spijker de boog framing naar de deuropening , met de hulp van een assistent .

Meet
7 de lengte tussen de binnenkant randen van de twee multiplex platen , en snijd een reeks van houten blokken om die lengte te passen van 1 - op - 2 boards . Snijd genoeg blokken die je een blok kunt installeren om de 2 centimeter langs de curve van de boog .

Plaats 8 de 1 - op - 2 blokken op hun plaats in de onderkant van de boog ( tussen de multiplex platen ) , met behulp van een om de 2 centimeter, en schroef ze aan de boog framing met gipsplaten schroeven .
9

Knip een strook van 1/4-inch gipsplaten te passen langs de curve van de boog . Spuiten met water om het te krijgen genoeg dat je de gipsplaten kan buigen zonder te barsten , dan schroef het aan de 1 - op - 2 blokken met gipsplaten schroeven vochtig . Gebruik twee schroeven aan elk blok .
10

Staple flexibele hoek kralen om de randen van de boog langs de verbinding tussen de gipsplaten en de multiplex, het toevoegen van de nietjes om de 3 centimeter .
11

Verspreid joint compound over de multiplex en 1/4-inch gipsplaten met een 12 -inch plamuurmes . Strijk de joint compound zoveel mogelijk met het plamuurmes , en laat ze drogen 's nachts .
12

Zand de joint compound met fijn schuurpapier om een ruwe , oneffenheden op het oppervlak glad , veeg het schoon met een overstag doek .
13

Plaats twee meer toepassingen van joint compound op de boog framing , met behulp van dezelfde methode die u gebruikt bij het aanbrengen van de eerste toepassing .
14

Bedek de boog framing met primer , en laat ze drogen .
15

Schilder de bepaling met een laag verf op de muren passen . Laat het drogen , voeg dan een tweede laag en laat die drogen .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1002066903.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.