Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Ramen, deuren en muren >> Content

Standard Inrijhoogte van een Floor Erker

Erkers toevoegen dramatische flair aan de inrichting van een huis . Hun brede uitgestrektheid en drie - venster ontwerp fleuren een kamer met meerdere stralen van natuurlijk licht , en hun uiterlijke configuratie vanaf de zijkant van het huis maakt huizen kijken ruimer van buiten en dat gevoel aan de binnenkant. Ramen kunnen worden geïnstalleerd tijdens nieuwe woningbouw , of u kunt regelmatig ramen in oudere woningen converteren naar baai stijlen . Afmetingen

Bay ramen zijn verkrijgbaar in standaard maten of kan op maat worden ontworpen om elke ruimte te passen . Standaardformaat erkers variëren in hoogte van 3 meter tot 6,5 voeten en komen in breedtes tussen 3,5 en 10,5 meter. U kunt erkers die zich uitstrekken van de vloer tot het plafond of laat 3 tot 4 meter van de muur de ruimte tussen de onderkant van de ramen en de vloer.
Styles
< p bouwen > Bay vensters bestaan ​​uit drie aparte vensters en komen in twee basismodellen . Box - stijl ramen tot buiten de opening in de wand een paar meter een hoek van 90 graden en lijken op een glazen doos aan de buitenkant van het gebouw . Het venster kan drie stationaire ruiten of de twee aan weerszijden van het middelste paneel kan verstelbaar geopend handcranks of klemmen zijn. Als deze stijl heeft een transparante top op, heet het een kas of tuin erker , en planten worden meestal weergegeven in het interieur alkoof . De andere stijl heeft een groot raam in het midden die naar buiten steekt ongeveer 2 meter met twee flankerende vensters geplaatst op 35 tot 45 graden hoeken ten opzichte van het deelvenster of de muur van het huis . Sommige erker fabrikanten stijl met 60 graden baaien . Een zitbank wordt vaak gebouwd onder het midden van het scherm waar mensen kunnen zitten om te genieten van de zon en genieten van het weidse uitzicht .
Materialen

gewone Windows , erkers kozijnen zijn meestal gemaakt van hout of vinyl . Vinyl kozijnen zijn goedkoper dan hout en makkelijker te onderhouden maar de rijke uitstraling van hout niet bieden . Aangezien erkers zijn groot , met zwaar blootgesteld ruiten , ze worden vaak geïnstalleerd met geïsoleerde , glazen dubbele - ruit om energie te besparen .
Bouw

Bay ramen kunnen worden ondersteund met stalen kabels bevestigd aan het frame boven de raamopening en verborgen door de kozijnen . Ze kunnen ook worden met steunen onder de ramen die zijn verborgen door een raam of andere ingelijste behuizing. Deze laatste optie wordt vaker gebruikt in erkers geïnstalleerd om bestaande conventionele ramen te vervangen .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1002066845.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.