Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Ramen, deuren en muren >> Content

Hoe om te boren in metalen kozijnen aan Hang Gordijnen

Het proces van opknoping gordijnen is meestal eenvoudig en het vereist een paar tools , zoals een boor met boren . De stompe tips over het boren kan gaten in relatief zachte ondergrond , zoals hout maken , maar ervoor zorgen dat de bits naar vruchteloos draaien op metalen oppervlakken . Dit probleem zorgt voor een paar extra stappen wanneer je moet gordijnen hangen aan een muur met een metalen frame . Echter , kan het voltooien van de aanvullende eisen in een korte tijd en je hebt je gordijnen opgehangen in minder dan een uur . Wat je nodig hebt
Marker
Center punch
Hammer
Hand boren en boren
Toon meer instructies
1

Plaats de gordijnroede tegen het raamkozijn op de juiste positie en hoogte voor opknoping bepalen . Markeer de plaats voor de montage van hardware op het metalen frame aan elk uiteinde van de staaf . Gebruik een marker . Verwijder de gordijnroede .

Plaats Pagina 2 een gordijnroede haak tegen het raamkozijn op het punt waar u de stempel . Steek het eind van de markering door de gaten op de haak om locaties te markeren voor schroeven .

Duw 3 de punt van het centrum stoot tegen een van de merken voor schroeven . Tik op het stompe uiteinde van het centrum punch met een hamer om een ​​gat in het frame te maken . Herhaal deze stap om gaten op de cijfers voor andere schroeven te creëren .
4

Bevestig een boor om de handboor . Gebruik een beetje iets groter dan het topje van de centerpons . Boren in de gaten die u hebt gemaakt met de punch . Verwijder het kleine beetje en voeg een beetje van dezelfde grootte als de schroeven die u wilt gebruiken . Boren in de gaten weer om ze groter te maken .
5

Plaats de haak tegen het frame en lijn het met de gaten . Bevestig de haak aan het frame met schroeven .
6

Herhaal stap 2-4 voor de tweede gordijnroede haak. Rijg het gordijn staaf door het gordijn zak. Plaats de stang aan de haken .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1002011333.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.