Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Ramen, deuren en muren >> Content

Hoe te installeren Closet Sliding Doors op vloerbedekking op een betonnen vloer

Schuifdeuren kast deuren dekken openingen die breder zijn dan een standaard enkele deur , en ze komen in een verscheidenheid van kleuren en materialen . Ze zijn allemaal functie met behulp van een reeks van bovenste en onderste sporen waardoor de twee panelen heen en weer schuiven over elkaar . Installeren schuifdeuren kast deuren vereist bevestigen van de tracks en schuif de panelen in de juiste positie . Indien de vloer heeft vloerbedekking en beton , is enige voorbereiding nodig . Wat je
Meetlint
Marker Pagina 2 nodig , 2 - door - 4 - inch houten planken van de breedte van de deuropening
metaalzaag met metalen mes
Opstapje
boormachine
Universeel mes
3/8- tot 5/8-inch dikke houten plank
veiligheidsbril
1/4-inch steenboor
Toon meer instructies < br >

knielen 1 en meet de onderkant van de deuropening met behulp van een meetlint . Zoek de boven-en onderkant tracks voor uw schuifdeur kit en leg ze op de grond . Meet elke track en bepalen waar ze snijden voor de montage van de deur nodig . Mark die locaties met een stift . Kopen van 2

Steek een 2 - BY4 - inch houten plank in zowel de voor het spoor en de rug van groeven , zodat je ze niet buigen tijdens het snijproces . Knip elke marker lijn met behulp van een ijzerzaag en een metalen mes . Gooi de onnodige baangedeelten .

Stand 3 op een stepstool en houd de bovenste baan tegen het plafond of bovenste deurpost , regelafstand het drie - zestiende inch vanaf de voorkant. Bevestig deze door het invoegen van de meegeleverde schroeven door elke schroef gat met behulp van een boormachine .
4

Leg de onderste track in plaats over de breedte van het kozijn is . Houd hem stevig op zijn plaats met een hand vast en trek het nut mes langs beide zijden snijden door het tapijt en tapijt padding . Zet het spoor opzij en pak het tapijt en padding strips, ze omhoog te trekken openbaren van de betonnen ondervloer .
5

Meet de breedte en de lengte van de kale vloer opening en voegen een- zestiende inch aan de breedte . Knip een stuk van drie -achtste tot vijf -achtste dik bord om dezelfde afmetingen met de ijzerzaag .

Plaats
6 het onderste spoor terug in positie op het beton en verschuiven het terug 1 1/8- inch vanaf de voorkant van de kast deurstijl . Teken een stip in elk schroefgat met de markering ter aanduiding op het beton. Zet de baan terzijde .
7

Don veiligheidsbril en steek een kwart inch steenboor in een boor . Drill 1 -inch diepe gaten in elke schroef locatie .

Plaats 8 de onderste baan terug op zijn plaats en plaats een gemetselde schroef in elk gat met behulp van een boormachine .
9 < p > Pick-up een deurpaneel met de afgewerkte kant naar u toe. Kantel de bovenste rollen in de achterste spoor groef aan een zijde van de opening en duw de onderste rollen in de achterste groef op de onderkant spoor . Herhaal dit proces installeren van het andere paneel aan de voorkant groeven van de baan .
10

deurklinken of hardware Bevestig indien van toepassing . Sommige schuifdeuren hebben ingebouwde handvatten die geen montage nodig hebben .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1002011282.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.