Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Ramen, deuren en muren >> Content

Hoe maak Muur kasten met schuifdeuren

wandkasten met schuifdeuren zijn een effectieve opslagoplossing voor kleine ruimtes , waar het openen van een klapdeur zou een kleine ruimte voelen zich meer krap. Gewoon de deur terug te schuiven bij het openen is handig en geeft een eenvoudige algemene verschijning . Schuifdeuren kunnen geopend worden overgelaten zonder de lelijke uiterlijk van een deur te steken in de kamer. Deze deuren kunnen in elke maat van de kast worden geplaatst , maar deuren van de juiste grootte worden gekocht , omdat het niet eenvoudig om geprefabriceerde schuifelementen . Wat je nodig hebt Pagina 2 boards , 3/4-by-8-by-24-inch Pagina 2 boards, 3/4-by-8 door - 18 - inch
Metaal L - beugels , 2 - inch
Boor
Boorijzers
houtschroeven , 3/4-inch
multiplex, 3/4-by-19 1/2-by-24-inch
schuifdeur frame met inbegrepen deuren , 18 -by -22 1/2-inch
Stud finder
Timmerwerk niveau
houtschroeven , 3 -inch
Wasmachines
Toon meer instructies

1

Laat een helper houden twee 3/4-by-8-by-24-inch planken rechtop op hun lange , dunne randen. Ruimte parallel aan elkaar , 1,5 meter uit elkaar . Beschouw deze twee planken boven en onder planken . Set twee 3/4-by-8 door - 18 - inch platen , waarbij de zijkanten zijn , tussen hen op elk uiteinde , zodat de vier platen vormen een 19 1/2-by 24 -inch rechthoekig frame .
< Br> 2

Set 2 inch metalen L - beugels in het frame op elke hoek , zodat er twee gedeelten tussen elk van de twee planken in het frame . Boor een 3/4-inch houtschroef door elk van de beugel gaten om de beugels te bevestigen .

Set 3 een 3/4-by-19 1/2-by-24- inch multiplex op de grond . Laat de rechthoekig frame top van deze multiplex , dat is de achterste plank . Positie 2 - inch metalen L - beugels in het frame om de zes centimeter tussen het frame en de achterplaat . Bevestig deze beugels met 3/4-inch houtschroeven .
4

Stel een 18 -by -22 1/2-inch schuifdeurkozijn met meegeleverde deuren in de voorkant van de kast opening. Schuif beide deuren aan een kant . Stel 3/4-inch houtschroeven in elk van de voorgeboorde gaten in deze schuifdeur frame. Draai de schroeven op zijn plaats . Schuif de deuren naar de andere kant en bevestig de schroeven in alle gaten op dat de helft van het frame .
5

Zoek de studs in de muur met een stud finder en markeer deze duidelijk . Houd het timmerwerk niveau boven op de kast en zet het tegen de gemarkeerde gebied . Boor door de achterplaat van de kast om de zes centimeter in elke stud overlapt . Bevestig de kast aan de muur met 3 - inch houtschroeven schroefdraad door ringen.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1002011248.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.