Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> vazen >> Content

Hoe om te versieren met Floor Vazen en gedroogde bloemen

Decoreren met vloer vazen ​​kunnen elegantie en charme toe te voegen aan een kamer als er voldoende ruimte is om de vaas adequaat te huisvesten . Vloer vazen ​​vullen grote lege ruimtes of hoeken in een decoratieve manier. Ze vestigen bovendien de aandacht op andere items in de kamer , zoals meubels of schilderijen . Vul vloer vazen ​​met gedroogde bloemen die sentimentele waarde , of dat de vaas te vullen houden . Instructies
1

Bepaal waar in de kamer een vloer vaas - of groep van vazen ​​- zou toevoegen aan het decor . Floor vazen ​​kunt versieren lege hoeken , gangen , foyers , vloeroppervlak naast een wandrek of nissen in de buurt van een trap. Kopen van 2

Kies een vloer vaas die het decor van je kamer en kleurenschema aanvult. Een ingewikkelde , antieke vaas zou misstaan ​​in een moderne kamer net als een eenvoudige vaas zou worden ondergewaardeerd in een hoog onderscheiden Victoriaanse kamer .

Plaats
3 de vaas in de kamer of hoek van uw keuze . Bekijk het vanuit alle hoeken van de kamer om zeker te zijn heeft het gewenste effect .
4

Vul de vaas met gedroogde tarwe gras of takken , voeg dan gedroogde bloemen . De bloemen moeten in verhouding staan ​​tot de omvang van de vaas zijn. Bijvoorbeeld , zou grote zonnebloemen onhandig in een kleine , slanke vaas. Voor kleinere bloemen in grote vazen ​​, gebruik dan een grotere hoeveelheid . Nogmaals, bekijk de regeling vanuit alle hoeken in de kamer , en zo nodig aan te passen.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/vases/1002011127.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.