Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Hoe te Pas Plain Gordijnen Met Textielverf

Stof verf geeft je een goedkope, maar toch creatief , manier naar gewone gordijnen passen . De verven zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren , samen met metallics en glitters , in de vorm van verf , stiften en sprays . Gebruik stencils , stempels of uit de vrije hand penseelvoering regelmatig ontwerpen te maken voor een grens of een allover print, of jezelf uitdrukken met de vrije hand schilderen . Je zult een gordijn ontwerp one-of - a-kind op uw kamer aanpassen.
Voorbereiden
Paint

De meeste stof verven werken op katoen of katoen - mix stoffen, maar verf kan variëren. Lees het etiket eerste om ervoor te zorgen de verf is compatibel met uw gordijnstof . Was en droog de ​​gordijnen voordat u begint , en ijzer om rimpels te elimineren. Een stuk plastic of dropcloth op de vloer en verspreid het gordijn paneel overheen . Band naar beneden het gordijn randen met plakband, of gewicht met conservenblikken , om het op zijn plaats te houden . Gebruik kleine stukjes afplakband om richtlijnen voor het plaatsen van stencils of stempel motieven markeren . Houd papieren handdoeken , vochtige doeken , wegwerp schuim platen , en schuim ambachtelijke borstels of een brayer buurt. Nadat u klaar bent , laat de verf droog en warmte - set , indien nodig , volgens de instructies van het product .
Stunning Stenciling

U kunt kiezen uit de vele stencil ontwerpen in de handel verkrijgbare , of maak je eigen door het snijden van een ontwerp in freezer paper , met een hobbymes . Strijk de freezer paper stencil om het gordijn en vul het in met verf ; trek het papier. U kunt de verf aan te brengen met een schuim dauber , meanderen borstel , zee spons of cosmetische spons . Smeer een dun laagje verf op een foam bord en dompel het gereedschap in , en dan van toepassing op het stencil ruimtes op de stof. Elke tool geeft een ander effect , dus oefenen op schroot stof als eerste. Reinig de stencils na gebruik en als nodig is om het ontwerp te houden randen knapperig.
Splendid Stamping

Voor de meeste stoffen , stampen eenvoudige , krachtige vormen haal je het beste resultaat . Gebruik commerciële postzegels , of maak je eigen door het snijden van een vorm uit een ambachtelijke schuim vel en vast te houden aan een houten blok met waterdichte lijm . Om de stempel te gebruiken , een dunne laag weefsel verf op een schuimplaat , met een inktrol of schuim vaartuig borstel . Druk de stempel in de verflaag , en druk het stevig en gelijkmatig op de stof. Til het dan recht omhoog . U kunt de verf ook direct van toepassing op de stempel met de punt van een schuim borstel. Reinig de stempel tussen toepassingen als nodig is om het beeld scherp te houden . Als u meer dan één kleur verf gebruiken , maak dan een aparte stempel voor elk, of het reinigen van de stempel goed en laat het drogen voordat veranderende kleuren .
Freeform Schilderen

Anything goes wanneer u bekijk uw gordijn paneel als een leeg doek . Gebruik stofmarkeerders of verf flessen met smalle tips om te schrijven of te tekenen uw visie in de verf . Kopieer een gedicht of citaat in grote , geschift handschrift over het hele gordijn paneel . Vergroot het kunstwerk van uw kind met een projector en traceren op het gordijn paneel met markers , en vul het in met verf . U kunt ook abstracte ontwerpen door willekeurig pouncing twee of drie kleuren verf met een zee spons over het hele gordijn . Combineer free-form methoden met postzegels of stencils . Bijvoorbeeld , stempelen een kleurrijke grens van bloemvormen , en schilder dan de vrije hand wijnstokken en bladeren het aansluiten van de motieven .

From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002133884.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.