Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Hoe afdrukken Gratis Stencils

Stenciling is iets wat het hele gezin kan veel plezier doen . Het hoeft niet te veel geld kosten om een mooie gestencilde tintje aan een muur, tafel, bureau , kast deur , stoel of iets rond het huis . Bespaar geld en print gratis stencils . Wat je nodig hebt
Computer verhuur Drukker Briefpapier van Zazzle.nl Stencil plank
Tape
Potlood Craft mes of stencil snijder
Schilders afplakband
Toon meer instructies
1

Zoek gratis stencil patronen online . Er gebied veel websites die gratis stencil patronen te downloaden of afdrukken te bieden . Sla de patronen op de computer , voor toekomstig gebruik . Kopen van 2

Print de patronen op normaal papier . Als u een groter of kleiner beeld wilt, probeert u de procentuele grootte voordat u afdrukt. Dit is meestal een optie in het menu afdrukken voorkeuren.

Gebruik 3 een kopieermachine om de grootte aan te passen als je in staat om de grootte te krijgen van het menu printer niet . Vergroten of de foto verkleinen bij het kopiëren naar een andere effen wit stuk papier .
4

Knip een stuk stencil boord , ten minste 2 centimeter groter dan het beeld aan alle kanten. Tape de afbeelding om de stencil bord met een stuk carbonpapier tussen het beeld van papier en karton .
5

Trace van de afbeelding met een potlood en zorg ervoor dat verschijnt op het stencil boord . Verwijder de papieren, en beginnen met het snijden van uw stencil met een speciale stencil frees of hobbymes .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002011005.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.