Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Hoe maak je een Beach Scene op een muur Stencil

Wilt u overstappen naar het strand elke dag ? Door het creëren van een gestencilde strand muurschildering op een muur van uw huis of kantoor, kunt u dat ook te doen . Kies de stencils voor het strand scène , dan oefen je techniek . Oefenen met de stencils op papier alvorens aan de muur bespaart tijd en hoofdpijn . Wat je nodig hebt
Stencils
Stencil verf
Tape
Stenciling verfborstel
Zeep en water
Toon meer instructies
1

Kopen alle stencils om te gebruiken in het strand scene . Stencils kan gevonden worden op ambachtelijke winkels , online en zelfs bij sommige websites afgedrukt. ( Zie Resource sectie hieronder ) .

Clean 2 en droog het muuroppervlak in voorbereiding voor het schilderen . Gebruik een potlood om gidsen voor elke stencil gaan op de muur te schetsen. Als u wilt dat een groot gebied van zand , water of lucht , zeker om deze gebieden te schilderen voor het begin van het stencil proces .
3

Tape het strand stencils aan de muur met schilderstape . Opgemaakt zoveel stencils als je kunt zonder overlapping . Laat de overlappende degenen totdat u klaar bent om de eerste set te verwijderen en te beginnen met hen bent . In plaats van tape , kan de sjablonen op de muur worden gezet met behulp van kleefspray .
4

Tik op de borstel met een beetje verf op de muur boven het stencil . Het tikken beweging is de beste om te gebruiken bij sjabloneren om het gebied te vullen , zonder dat de verf onder het stencil te krijgen .
5

Begin met de tweede stencils na de eerste is opgedroogd . Sommige stencils kunnen overlays te schilderen in een andere kleur. Gebruik de eerder opgestelde richtlijnen om de stencils over de geschilderde gebieden te plaatsen.
6

Verwijder alle resterende stencils . Touch -up van alle gebieden in het strand scène na al het sjabloneren is opgedroogd .
7

Reinig de stencil borstel , stencils en overlays met zeepwater voordat verf droogt op hen.
< br >

From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002011004.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.