Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Hoe te Stencil of vorst een Spiegel

U kunt een gewone spiegel maken in iets bijzonders door het toevoegen van de vorst aan. Het ontwerp is eenvoudig te stencil op een spiegel en de resultaten zijn blijvend . U kunt een matte spiegel te kopen, maar u kunt uw eigen vorst voor een fractie van de kosten . Bovendien, als je het zelf doen , het ontwerp is uniek van u . Lees verder om te leren hoe je stencil of vorst een spiegel . Wat je nodig hebt
Spiegel
Glasreinigingsmiddel
Contact papier
Normaal papier
Stencil
Schaar
Tape
Potlood Crafting mes
Veiligheidsbril
rubberhandschoenen
Frosting of glas ets verbinding
wattenstaafjes
Borstel
Toon meer instructies
1

van de muur Neem de spiegel . Leg het op een vlakke ondergrond . Reinig de spiegel goed met glasreiniger en laat het goed drogen . Kopen van 2

Verwijder de achterkant van het contact papier. Leg contact papier op het gedeelte van de spiegel , waar u van plan om de vorst patroon stencil . Verwijder eventuele luchtbellen uit het contact papier .

Zoek Goedkope 3 het stencil patroon dat u wilt gebruiken . Of u kunt uw eigen patroon te tekenen als je wilt. Knip het deel van het stencil dat gaat de berijpte gebied.

Plaats 4 het stencil op de top van de contactpersoon papier . Tape op zijn plaats. Teken het ontwerp van het stencil naar het contact papier met een potlood.
5

Knip het ontwerp van de stencil op het contact papier met het hobbymes . Zorg ervoor dat u het contact papier dat u niet in aanraking met de spiegel hoeft te snijden vertrekken . Verzegelt elke randen die kunnen komen .
6

Bereid het glazuur verbinding volgens de aanwijzingen op de verpakking . Zet je veiligheidsbril en rubberen handschoenen . Open een venster voor een goede ventilatie .
7

Breng het glazuur verbinding. Afhankelijk van het type verbinding dat u hebt aangeschaft , kunt u het poetsen met een borstel , dep het op met een wattenstaafje of spray het op . Laat de verbinding droog . Verwijder het contact papier en opnieuw hang de spiegel .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010998.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.