Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Hoe te Stencils maken voor Designs Schilderen op muren

U kunt ontwerpen toe te voegen aan uw geschilderde muren , zelfs als u geen artistiek talent hebben --- met behulp van stencils . Terwijl je voorgesneden stencils kon kopen om je patronen te maken , zou u niet in staat zijn om het perfecte ontwerp voor uw interieur te vinden. In plaats van genoegen te nemen een kant en klare stencil dat niet helemaal klopt , kun je je eigen te maken met een paar goedkope materialen . Het beste van alles , zal uw zelfgemaakte sjablonen herbruikbaar , dus je kunt opslaan ze weg voor toekomstige projecten nadat je ze kunt gebruiken op uw muren . Wat je
Patroon nodig
Blanco stencil vel
Felt -tip marker
Multiplex Hobbymesje
Toon meer instructies
1

Selecteer een patroon voor uw stencil . Een patroon kan bestaan ​​uit een ontwerp dat u hebt gemaakt en afgedrukt vanaf uw computer, een stuk inpakpapier , een tekening of een stukje stof met dessin . Kopen van 2

Tape het patroon om een vlakke ondergrond en laag een leeg stencil laken over het. Tape langs de randen van het stencil plaat en om het op zijn plaats houden .
3

Trek het patroon op de lege stencil plaat , met behulp van een viltstift of een vet potlood. < br > Goedkope 4

Verwijder het stencil plaat en tape aan een stuk triplex of een dik stuk karton . Dit zal schade aan uw tafel of aanrecht te voorkomen .
5

Knip het patroon op het stencil samengevat, met een hobbymes . Werk langzaam en probeer volg de regels die u hebt gemaakt in stap 3 .
6

Verwijder de tape als u klaar bent snijden. Uw stencil is nu klaar voor gebruik .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010991.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.