Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Over Wood Pellet Kachels

Houtkachels maken een huis warm en gezellig, en zijn een geweldige manier om uw huis stookkosten te snijden. Maar als je in een gebied woont zonder een sterke houtindustrie , kan zelfs brandhout duur. Traditionele houtkachels ook verontreinigende stoffen vrijkomen in de lucht , waaronder koolmonoxide , en ze vereisen een werkende schoorsteen. Het kiezen van een houten pelletkachel kan een economische, schoner en handiger alternatief. Functie

Een houten pelletkachel kan worden gebruikt om een eenpersoonskamer , een hele verdieping , of zelfs uw hele huis te verwarmen , en sommige modellen kunnen worden aangesloten op uw huis ventilatiesysteem verwarming efficiënter te maken . Houtpellets , gemaakt van zagerij krullen en agrarisch afval , zorgen voor een intense , langdurige hitte , en verwarming met houtpellets is vaak goedkoper dan verwarmen met brandhout , aardgas of olie .
Types < br >

Hout pelletkachels zijn er in twee basismodel : vrijstaande en open haard inserts . Als uw huis heeft al een werkende open haard , kunt u een insert kachel kopen om houtpellets te verbranden. Met een inzethaard , zal je nodig hebt om schoon te maken as opbouw regelmatig en krijgen de schoorsteen elk jaar vegen . Een haardkachel kan schoner en handiger , maar vereist elektriciteit te lopen .
Geografie

houtpellets kachels winnen aan populariteit , de beschikbaarheid van hout pellets wellicht schaarser geworden . Vóór de aankoop van een kachel , te weten waar de dichtstbijzijnde pellet fabrikanten zijn en vragen over hun vraag en aanbod track record. Vraag uw dealer hoe de prijs van pellets zal worden beïnvloed als ze nodig hebben om pellets te importeren uit verder weg . De gemiddelde woning maakt gebruik van drie ton houtpellets in een stookseizoen , en de kosten van vervoer die kan aanzienlijk zijn .
Overwegingen

Vrijstaande houtkachels vereisen een bron van elektriciteit ( sommige kachels hebben batterij back - ups ) . Als je ergens met frequente stroomonderbrekingen te leven, wil je een back - up generator bij de hand te hebben. Ook moet u niet vergeten om factor in de kosten van elektriciteit bij de beslissing of een houten pelletkachel voor u geschikt is . U zult ook opslagruimte nodig hebt voor de pellets ( leveringen zijn vaak gemaakt van een ton per keer ) . Pelletkachels zijn ingewikkelder dan conventionele houtkachels , en vereisen vaak een professional aan service.
Voordelen

Houtpellets worden sterk gecomprimeerd en bevatten bijna geen vocht , wat betekent dat ze branden erg heet en produceren een meer efficiënte warmte dan gewone hout . Stoken met hout pellets produceert ook minder as en creosoot dan het verbranden van hout . En omdat ze verminderen onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en zijn gemaakt van materialen die anders zou kunnen eindigen in de stortplaats , houtpellets zijn een ecologisch verantwoorde keuze .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010990.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.