Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Hoe maak je een Stencil maken om uw huis muren schilderen

Schilderen van een stencil ontwerp kunnen verlevendigen elke kamer in uw huis. Voeg uw eigen persoonlijke creatieve toets . Bespaart geld en maak je eigen stencil . Voor groot schilderij banen met behulp van sjabloneren kunt u elke verf gebruiken . Ik wil aan de stok met een latex . Voor kleinere klussen kunt u speciale tubes sjabloneren verf te kopen . Wat je nodig hebt
Architectural boeken
map - gewicht eiken tag
X - Acto mes
lijnolie
Toon meer instructies
1

Architectural tijdschriften zijn gevuld met ontwerpen . Dover boeken bieden ook RF kunst en patronen te gebruiken . Het internet is ook een bron voor patronen en design. U kunt kunst elementen nemen en ze combineren om uw eigen persoonlijke patroon of ontwerp voor uw huis wanden . Kopen van 2

Nadat u uw schilderij patroon hebt gemaakt , kopen een 8.5 " x 11 " blad van de map - gewicht eiken tag en een borstel . Verf een kant met lijnolie als een kit .
3

Als uw ontwerp is een kopie van de computer of een foto afdrukken van een boek oreven iets wat je hebt getekend , draai het ontwerp over op de achterkant en wrijf een zacht potlood over de hele rug. Dit is het creëren van een grafiet backing.

Wanneer u uw ontwerp lag op de gevouwen gewicht eik tag , trek rechts over de lijnen van uw ontwerp . De grafiet op de rug zal uw lijn te worden overgedragen aan de oppervlakte .

Trekken over een 6 " segment van uw ontwerp en knip het uit met een X - Acto mes.
4

Houd het stencil plat tegen de muur . Houd de lijnolie zijvlak u en niet de muur. U kunt schilderen of spons uw verf in de open ruimte van uw ontwerp . Als u naar de volgende plek uitlijnen rand van het stencil met het einde van de geschilderde patroon en ga verder.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010988.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.