Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Over Stenciling

Stenciling is een ambacht met veel verschillende toepassingen . Een stencil patroon is gesneden uit een dunne laag materiaal . Het materiaal kan papier, kunststof of metaal zijn. Sjabloneren is een relatief eenvoudig en goedkoop, manier inrichting en patronen toe te voegen aan oppervlakken omdat de verf enkel wordt toegepast op het patroon afbeeldingen en ontwerpen. Hoe Stenciling Is Done

De bereide stencil plaat wordt op zijn plaats gehouden over het oppervlak te gestencilde . Het veiligstellen van de stencil met tape zal helpen waarborgen dat het stencil niet verschuift . Nadat de mal is bevestigd , wordt verf op de applicator geladen en licht toegepast door de gaten van het sjabloon . Verf moet langzaam en met mate gebruikt worden voor de meest gelijkmatige resultaten . Verf kan worden overgeschakeld naar een veelkleurige stencilontwerp bereiken .
Soorten

Er zijn verschillende voorkomende vormen van stencils . Voorgesneden stencils zijn een van de meest populair omdat ze goedkoop en gemakkelijk te gebruiken . Een ander type is een stencil blad dat door de gebruiker kan worden gesneden . Er zijn ook stencil ontwerpen die meerdere lagen te betrekken voor het creëren van meer ingewikkelde patronen op oppervlakken . De lagen moeten in een bepaalde volgorde worden toegepast om de gewenste resultaten te bereiken . Veel websites bieden stencils die kunnen worden uitgeprint en overgebracht naar een plastic zeil .
Decorating
Ideas

Er zijn veel verschillende decoratie toepassingen voor stencils . Stencil grenzen kunnen worden geschilderd bovenaan een wand . Een grens kan ook geschilderd worden op stoelhoogte rail . Door verschillende ontwerpen kan mural Zelfs in een muur. Sjabloneren kan ook kleur en rente toe te voegen aan dressoirs , planken , achterwanden en tafels . Bovendien kan sjabloneren worden gebruikt om kleding , beddengoed , gordijnen en zelfs lampenkappen versieren .
Supplies

Maskeertape is noodzakelijk voor het houden van het stencil naar de oppervlakte. Stencil borstels of applicators zijn vereist voor het aanbrengen van de verf door de stencil patroon . Een level is handig als sjabloneren wordt toegepast op een groot oppervlak en horizontale of verticale lijnen moeten worden gecreëerd . Verf zal nodig zijn in welke kleuren nodig zijn . Een meetlint zal helpen om ervoor te zorgen dat het stencil wordt gecentreerd en past in het gewenste gebied . Papieren handdoeken zijn nodig voor het schoonmaken en deppen verf. Daarnaast zal een potlood van pas komen voor verschillende doeleinden bij het invullen van een sjabloneren project .
Tips

Dikkere verven zijn het beste, omdat dunnere verf zal de neiging om tussen lopen het gestencilde gebieden .

Als er meer dan een kleur wordt toegepast op een enkele opening , kan de verf worden gemengd om textuur en diepte

Papier stencils zijn gemakkelijk te vinden en te maken en goed te werken . voor beginners . Nadat het papier stencil is gebruikt , laat het dan volledig drogen en plaats het tussen de pagina's van een zwaar boek om het te plat uit en voor te bereiden om opnieuw te worden gebruikt .

Als een sjabloon wordt toegepast op een object of een gebied dat veel verkeer of het gebruik ontvangt u overwegen om een op water gebaseerde kit nadat de verf droog is . Laat de kit drogen voor meerdere dagen.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010984.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.