Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Hoe te plafondtegels Versier

Als uw thuiswedstrijd kamer of uw kantoor heeft standaard , industriële plafondtegels , kunt u het gevoel dat deze saaie , lelijke tegels permanent de schoonheid van de kamer te compromitteren. Gelukkig kunnen versieren en verlichting plafondtegels smakelijker op verschillende manieren maken . Geef niet op uw kamer. Verfraai het in plaats daarvan , door het versieren van die saaie plafondtegels met pure stof sjaals . Wat je
Sheer scarvesLadderHand broomStaplerHot lijm gunFloor lampsTable nodig lampen
Toon meer instructies
1

materialen Assemble. U hebt een pure sjaal voor elke plafondplaat . Zoek sjaals in aanvullende , maar niet noodzakelijkerwijze identieke patronen .
2

Verwijder de plafondplaat , met de ladder indien nodig. U kunt meestal een neerwaartse duw ze allemaal iets omhoog , draai deze vervolgens om te passen door de opening . Verwijder tegels voorzichtig , zodat je ze niet schrapen als je ze eruit te trekken. Laat geen verlichting alleen.

Reinig 3 van de tegels. Gebruik de kant bezem te vegen beide kanten. De rug van de tegels in het bijzonder zal waarschijnlijk stoffig . Doe dit buiten, zodat je niet je kamer alles stoffig .
4

Bevestig de sjaals om de plafondtegels . Leg de sjaal vlak, plaats dan het plafond tegel op de top van het . Trek de randen van de sjaal rond de tegel en trok de sjaal strak over de voorzijde ( de kant die naar beneden zal worden geconfronteerd en zichtbaar zijn wanneer vervangen in het plafond . Staple de tegel van de uiteinden van de sjaal aan de achterkant van de tegel . Vervolgens zet de randen met behulp van een dunne lijn van lijm langs alle zijden van de plafondplaat . Herhaal dit proces voor elke tegel . Je creëren stukken voor een prachtig mozaïek .
5

Laat de lijm drogen gedurende 20 minuten. Als een van de sjaals trekken gratis , bevestig ze met nietjes en extra lijm . Dit kan gewoon gebeuren omdat ze zo strak zijn uitgerekt .
6

Vervang de plafondtegels . Leg ze terug plaats een voor een . Wees voorzichtig zodat u niet de sjaals addertje onder het gras .
7

Stel vloer en tafel - top lampen. Deze zullen de harde, meedogenloze , overhead TL- verlichting vaak in kantoren en andere ruimten met industriële plafondtegels geïnstalleerd vervangen. Zachter licht van lampen op de vloer , tafels of bureaus zal verzachten van de kamer. Je sjaal mozaïek ziet er mooi en werken als het van onderen verlicht .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010983.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.