Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Hoe maak je een gemetselde muur

Het bouwen van een gemetselde muur is een van de belangrijkste vaardigheden om te leren in upper- intermediate constructie. De betrokken vaardigheden kunnen worden geleerd met slechts een klein beetje gruis , vooruit denken , en geduld . Wat je nodig hebt
Stakes en twineRubber malletPickShovelConcrete MixConcrete MixerMortar MixMortar boardTrowelMasonry blocksLevelHammerStone beitel
Toon meer instructies
leggen van de Stichting
1

Mark uit de buitenkant van de muur perimeter met palen en touw . Stel de haringen in de grond met een rubberen hamer . Het touw lijn zal u helpen bepalen of de lijnen zijn recht met een eenvoudige visuele controle . Kopen van 2

Graaf een stichting geul met pick en shovel . De geul moet ongeveer een voet diep, en ongeveer vier centimeter breder dan de breedte van uw metselwerk blokken.

Mix 3 beton. Giet acht tot tien centimeter in de sleuf . Laat dat , zoals aanbevolen door de fabrikant in te stellen .
Leggen blok
4

Mix mortel zoals aangegeven. Vervolgens giet het op een mortier boord .
5

Leg het blok met de mortel en troffel . Vergeet niet dat uw eerste cursus van de blokken wordt op rusten iets onder de vloer /het maaiveld en in de stichting loopgraaf , die niet volledig gevuld was in paragraaf 1 , Stap 3 . Spreid een laag mortel langs de fundering , dan de zijkanten van het blok , zet deze op zijn plaats , en dan trim de overtollige mortel met de troffel . Herhaal dit tot een hele cursus ( rij) van de blokken is ingesteld .
6

Controleer de cursus met een niveau . Dan, zelfs het uit met een dikkere laag mortel , als het niet .
7

Herhaal Stap een naar een andere cursus blokken leggen . Blokken worden ingesteld dat ze in elkaar grijpen , waarbij de uiteinden van een laag blokken zitten boven het midden van de blokken eronder .
8

passtukken als nodig is om hoeken en deuropeningen behandelen . Doe dit met behulp van een hamer en beitel om een lijn waar de splitsing gewenst is in de steen te etsen , en vervolgens gestaag chippen weg bij die lijn met stevige , solide slagen . Laat de steen niet meppen met grote kracht , want dit zal versplinteren. In plaats daarvan , chip weg stevig totdat de steen splitst op je gebeiteld lijn.
9

Lay niet meer dan zes of zeven vakken per dag . Het aantal is afhankelijk van de grootte van de blokken . Voor blokken die aanzienlijk groter is dan gewone bakstenen zijn , maken het zes gangen , of misschien zelfs vijf . Laat de mortel op te zetten en te genezen alvorens verder te blok leggen .
10

Vul de rest van de geul . Als dit is een outdoor muur , kan dit worden gedaan met verdichte vuil . Een interieur muur zal waarschijnlijk moeten worden gevuld met meer beton.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010981.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.