Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Stencil

Stencil een muur voor een creatief accent naar de kamer. Het voordeel van sjabloneren is dat de techniek gebruikt alleen verf en wanneer het tijd is om het ontwerp te verwijderen , kun je gewoon verf over het stencil . U kunt muren van de kamer , maar ook vele andere oppervlakken stencil , toe te voegen dimensie en ontwerp tot diverse ambachtelijke projecten . Wat je nodig hebt
Knip stencil
Verf
Stencil borstel
Tape
Papieren handdoekjes
Toon meer instructies
1

Tape uw stencil naar de oppervlakte die u wilt versieren , die een muur , een T - shirt of een notitie kaart , bijvoorbeeld kan zijn.

Dab 2 het stencil kwast in een beetje verf . Voor sjabloneren , minder is beter , dus de borstel niet te verzadigen. Tik op de borstel om overtollige verf te verwijderen . Dep de borstel licht in het midden van de sjabloon . Laat een aantal van het gebied blijven ongeverfde , naar een meer organische , natuurlijke uitstraling te geven .

Verwijder 3 het stencil en plaats het op de volgende plek op het oppervlak , totdat u alle ontwerp te beëindigen in de eerste kleur .
4

licht Reinig de borstel schoon met een papieren handdoek of een doek. Plas niet het stencil borstel .
5

Vul de gaten in het ontwerp met een tweede kleur van de verf .

Raak 6 van het project , en vul in of vegen verf als nodig is , afhankelijk van de ondergrond .

Hoe maak je een Concrete Stoep & Stamp Trappen

gevormde beton of bedrukt beton wordt meestal aangeduid als gestempeld beton. Dit is concreet , dat terwijl het nog nat is, wordt geïmpregneerd met kleur of design aan leisteen, steen , tegels , baksteen of hout lijken. Heel vaak creatieve ontwerpen , zoals bladeren , schelpen, of takjes , zijn onder de indruk in het beton . Wanneer gestempeld beton wordt gebruikt voor trappen , trappen , of tro

Meer dan ooit