Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Dinosaur Slaapkamer Ideeën

Venture terug naar de tijd waarin dinosaurussen zwierven de aarde met een decoratief thema dinosaurus slaapkamer . Jonge avonturiers zullen dit thema bijzonder aantrekkelijk vinden . Met eenvoudige veranderingen in de achtergrond , meubels en decoraties , is het gemakkelijk om een leefruimte zo spannend als de dagen toen dinosaurussen echt geleefd te creëren . Achtergrond

Beslissen wat voor soort dinosaurussen te gebruiken en welke omgeving ze moeten bewonen is de eerste stap naar het creëren van een dinosaurus habitat. Jungles zijn bijzonder populair dinosaurus habitats , en kan worden gemaakt easily.To een jungle thema te maken , beginnen met het schilderen van het plafond een licht blauw voor hemel . Dan verf grote bomen op de muren . Dit kan gedaan worden in een abstracte manier . Zorg ervoor dat u af en toe een rots , omgevallen boomstam , en veel palmen en varens bevatten . Grotten kan ook included.Paint - uitgedaagd decorateurs kunnen ervoor kiezen om gedrukte muurschilderingen en stickers gebruiken om de muren te decoreren . Deze zijn online beschikbaar en van veel grote retailers . Meer detail kan worden toegevoegd met lange, groene " wijnstokken " opknoping van de muren en gedrapeerd rond de ceiling.Curtains moet worden aangeschaft in een bijpassende kleur en hing over de ramen. Bamboe - stok jaloezieën zijn bijzonder passend voor een jungle thema.
Meubelen

bestaande meubels te passen , toe te passen thema - gekleurde verf en versier met kleine dinosaurus stickers , voetafdrukken van dinosaurussen of soortgelijke designs.Bean -bag stoelen kunnen worden gegooid in de kamer rond . Grijze en zwarte zakken kunnen lijken op grote rocks.Bunk bedden kunnen helpen een " grot " gevoel in het slaapgedeelte , met name als het onderste bed wordt verwijderd . Dit geeft weinig holbewoners de kans om te klimmen naar hun hok voor een veilige slaap boven de gevaarlijke dinosaurussen alle around.Bedding moet ook in een overeenkomstige kleur of dinosaurus afdrukken . Plain beddengoed kan worden aangepast met dinosaurus t-shirt prints. Dinosaurus - vormige kussens kan worden gebruikt om het bed te versieren .
Decoraties

Een kind die een belang in dinosauriërs waarschijnlijk al bezit vele potentiële decoraties . Plastic dinosaurus speelgoed kan op planken of in gevallen weergegeven. Pluche dinosaurussen kunnen worden verspreid over het bed , geplaatst op rekken of zelfs instellen op de floor.Frame dinosaurusaffiches met thema - gekleurde gordijnen of frames . Frames die bamboe , steen of andere soortgelijke stoffen lijken zijn zeer geschikt . U kunt ook overwegen het inlijsten van een schoolbord of whiteboard op een muur. Versier het bord met dinosaurus magneten of een dinosaurus drawing.On de vloer , de aanschaf van een overgebleven stuk tapijt van een detailhandelaar . Snijd een grote of meerdere kleine voetafdrukken van dinosaurussen uit het tapijt voor kleine kleedjes . Op de muren , plaats houten " tanden " in de mond van een geschilderde dinosaurus voor een kleerhanger en andere pegs.Aspiring paleontologen zullen genieten van een kleine opgraving in een hoek van de kamer , hoewel het moeilijk te handhaven zijn. Dit kan gemakkelijk worden gebouwd door de aankoop van een kleine zand tafel en te plaatsen in de hoek . Omheen te bouwen met grote rotsen , echt of nep . Vul het met zand en plastic of papier mache dinosaurus botten.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010978.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.