Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Gestencilde Kitchen Cabinet Ideeën

Voor een stijlvol tintje aan uw gewone keuken , overweeg sjabloneren een paar keukenkastjes. Stencils zijn een snelle en eenvoudige manier om het uiterlijk van uw keuken voor zeer weinig kosten te verbeteren . Neem de tijd het selecteren van uw stencils en verf kleuren, zodat u zult blij zijn met de resultaten. Indien nodig, dit keer als een kans om uw kasten en /of muren opnieuw te schilderen als je wilt de achtergrondkleur te veranderen voordat u stencil . Thema

Of sjabloneren de hele keuken of alleen de kasten , selecteer een thema om mee te werken . Hebben van een in het achterhoofd , zoals appels , Toscane , kippen of bloemen , kan u helpen niet alleen selecteer uw stencils , maar ook kiezen voor uw kleuren . Voor een eenvoudige sjabloneren baan , selecteert u een grote stencil en gebruiken op het gezicht van de kastdeuren . Dit kan uw keuken geven een tweekleurige look en voeg een niveau van verfijning naar de kamer .

Voor iets meer gevarieerd , kies een paar onderscheidende stencils om te werken met en een andere van toepassing op elke kast . Een thema van kruiden zou een stencil van een ander kruid op elke deur van de kast te plaatsen. Hoewel elke kast uniek zou kijken , zou de keuken als geheel nog steeds in overeenstemming met het thema .

Wilt u het uiterlijk van een stencil geplaatst in het midden van elke kast te voorkomen , probeer dan met behulp van enkele corner stencils langs de buitenranden van de deuren of sjabloneren eenvoudige motief waarbij de behuizing handgrepen . Soms zijn deze eenvoudige accent stencils kunnen spreken boekdelen in de kamer zonder inhalen van de algehele look en feel.

Wanneer u uw sjablonen werken , vergeet niet over de binnenkant van uw kasten . Hoewel niet zo vaak gezien , kan de binnenkant van de kastdeur een geweldige plek om kleine details voor de gasten en andere familieleden te verbergen te vinden. Een kat thema keuken , bijvoorbeeld , gewoon zou niet compleet zijn zonder een paar gestencilde muizen verstopt aan de andere kant van de deur of langs de achterwand van de kast achter uw gerechten . Bijna elk thema dat u kiest, kan iets speciaals u kunt plaatsen in de kast als een kleine verrassing te fleuren uw dag te hebben.
Citaten

Een andere optie voor sjabloneren is te gebruiken alfabet stencils , die zijn er in verschillende lettertypen en verf citaten in uw keuken . Of het nu gaat spreuken over je familie , beroemde citaten of eenvoudige overpeinzingen over keukens of koken , kunnen citaten het uiterlijk van uw kasten en uw keuken te verlichten .
Integratie Stencils

Als u uw kasten te versieren, niet de rest van de keuken verwaarlozen . Als u uw sjabloneren thema op te nemen in de rest van de keuken vindt u een meer complete look te krijgen. Of u nu sjabloneren vruchten op de kasten en willen een fruitmand op uw tafel hebben , of u gebruikt grillige scrollen stencils die dan ook worden toegepast op de muren , zult u wilt uw stencils te kijken alsof ze thuishoren in de kamer zo veel als op de kasten zelf .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010975.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.