Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Sjabloneren Tips

Op zoek naar een ontwerper touch voor uw huis? Probeer sjabloneren uw strakke muren in plaats van rommelig behang of behang grenzen . Met stencils , kunt u een thema maken in een kamer of een decoratief rand rond deuropeningen en plafonds . Stencils zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij huisinrichting en ambachtelijke winkels zoals alle verf en benodigdheden die u nodig hebt voor het voltooien van een project sjabloneren . Gereedschap

Kies uw penseel zorgvuldig . Dit is het belangrijkste aspect van een succesvolle sjabloneren . Sjabloneren borstels hebben korte , ronde en stijve haren . Vermijd borstels met losse haren of holle centra . Schuim stencil borstels mag alleen worden gebruikt voor kleine opdrachten als ze snel beginnen om uiteen te vallen .

Kies stencils gemaakt van duurzaam plastic of mylar . Vermijd stencils met plooien of rimpels --- zullen deze niet plat zitten tegen de muur en de verf kan krijgen eronder en ondergang van het ontwerp. Dikke plastic stencil zijn herbruikbaar . Dunnere kunststoffen zijn makkelijk te wikkelen rond hoeken indien nodig.
Positioning

Gebruik een waterpas om te controleren of stencils zijn recht voor u gaat schilderen . Stel het niveau tegen de muur en bewegen totdat de luchtbel in de vloeistof wordt gecentreerd . Line-up van de rand van het stencil met de rand van de niveau 's .

Stencils Bevestig met plakband of tape schilder rond de buitenranden . Afplakband schillen van muren zonder ze te beschadigen . U kunt ook een spray lijm speciaal gemaakt voor stencil gebruik te gebruiken. Spray lijm is beter voor stencils met veel kleine cut - outs , want het houdt de verschillende randen stevig vast zodat de verf loopt niet onder hen.
Schilderen

gebruik een papieren bord of plastic verf palet om uw stencil verf te houden . Giet een kwart -size zwembad van de verf op het palet en dompel dan de punt van het penseel in de verf . Verwijder het teveel aan verf door wervelende het penseel in een cirkelvormige beweging op een papieren handdoek . Met te weinig verf in plaats van te veel . De stencil borstel moet de borstel bijna droog zijn .

Dep op het stencil om verf aan te brengen . Niet vegen de borstel over het sjabloon als deze verf dwingt eronder en ondergang van de scherpe randen van het ontwerp . Schar op extra lagen verf tot de gewenste intensiteit van kleur te bereiken .
Penseelstreek

deppen , of meanderen , is de meest basale stencil techniek en het beste voor beginners . Dep de borstel in een snelle jabs op het stencil . Dit beroerte ontstaat een gelijkmatige toon door het ontwerp .

Swirl het penseel in kleine cirkels om meer diepte te creëren om uw ontwerp . Met zeer weinig verf te voorkomen zwenken onder de sjabloon randen .

Werk vanuit de buitenkant van de sjabloon uitsparing naar binnen , afwerking van de binnenkant van het ontwerp strekt. Dit houdt uw slagen uit te drukken onder het stencil rand en houdt de grenzen knapperig.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010970.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.