Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Spares & stencil >> Content

Hoe te Stencil met bladgoud Verf

Al eeuwenlang kunstenaars en ambachtslieden hebben gemarkeerd en soms ingebakerd gehele architectonische kenmerken , huishoudelijke voorwerpen , serviezen, sieraden , ijzeren hekken en kunst met bladgoud . Naast de traditionele bladgoud , vloeibaar bladgoud verf is nu beschikbaar , en sjabloneren met vloeibaar bladgoud verf is net zo eenvoudig als elke andere sjabloneren project . De resultaten kunnen spectaculair zijn . Dit is wat je nodig hebt
Low - tack afplakband of stencil lijm
Stencil poetsen
Vloeibaar bladgoud verf
Een palet of oud schotel Briefpapier handdoeken ( bij voorkeur pluizende ) op Twitter Soft doek
Toon meer instructies
1

Shop voor het bladgoud vloeistof met inachtneming van de ondergrond en gewenste effect . Verf met rode primer zal resulteren in een ouder uitziende afwerking . De fles moet deze nota .

Er zijn verschillende goede vloeibaar bladgoud verven beschikbaar . U vindt ze in kunstenaars aanbod winkels , ambachtelijke winkels en bouwmarkten. De meeste kunnen worden gebruikt op alle ondergronden , waaronder metaal , hout , voorbereid gipsplaten , doek , glas , plastic en papier-mache , maar voor de aankoop , lees het etiket om zeker te zijn het product dat u overweegt zal werken aan de oppervlakte die u in gedachten .

Let ook op of er nog speciale oppervlakte - voorbereiding eisen . kopen van 2

Stel uw gereedschappen en materialen en de voorbereiding van de oppervlakte van het item dat u van plan bent om stencil . De meeste producten vereisen alleen dat het oppervlak schoon en vrij van stof, maar u het etiket op de door u gekozen verf product .

Plaats 3 uw stencil op het oppervlak te worden ingericht . Zet deze vast met stencil lijm ( laten drogen na het aanbrengen ) of twee stukken van schilderstape .
4

Giet wat bladgoud vloeistof op een schotel of palet en dompel de punt van het penseel in. Daub het af op een papieren handdoek , totdat de borstel is vrij van overtollige verf . Paint sijpelt achter het sjabloon als er teveel verf op de kwast . Indien nodig , kunt u lagen verf toe te voegen , maar de borstel niet overbelast of overslaan daubing het af .
5

Test zwenken en meanderen technieken op een oppervlak van hetzelfde type u voordat werken begin van het proces . Als je niet kunt gebruik maken van dezelfde soort oppervlak , gebruik dan een stuk karton .

Te wervelen , pers en zwenk de penseel in kleine cirkels .

Stippel, licht bespringen de borstel totdat de gebied is bedekt .

Kies een of de andere op basis van uw voorkeur en beginnen schilderen .
6

Buff met een zachte doek als het geheel droog . Indien gewenst , verzegelen uw werk met een niet vergelende schellak of vernis . Laat de stencil op zijn plaats om te voorkomen dat de sealer uit te zien op de omliggende gebieden , tenzij je van plan om het hele object te dichten .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1002010961.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.