Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Stamped Concrete Aangebroken

Stamped beton is beton gestempeld met een indruk of model wanneer het beton vers gegoten en nog nat . Meest concrete is erg flauw en visueel oninteressant . Architecten , thuis bouwers en hoveniers vaak stempelen , gelden kleur en verzegelen het beton te beteugelen beroep , textuur en duurzaamheid toe te voegen aan het betonoppervlak . Na verloop van tijd kan de blootstelling aan voetgangers en weer af te breken de kit , die u kan nodig zijn om te vervangen. Volgende eenvoudige instructies , het is heel makkelijk om de concrete sluit en het herstel van het oppervlak . Wat je
Bezem
Degreaser
Zachte borstel
tuinslang nodig met sproeier
Beton sealer
Beton kleur
Premixed betonreparatie materiaal
Handschoenen
oogbescherming
Stofmasker
Beton troffel
Beton vrijlating poeder
Concrete verharder
Toon meer instructies
1

Evalueer het gebied dat u nodig hebt om af te dichten . Heeft u slechts een paar plekken waar de sealer komt uit , of is het hele project ( oprit, stoep, terras of keermuur ) moet opnieuw sluiten ? Kopen van 2

Veeg het beton losse stof te verwijderen en bodem . Reinig het beton vuil , vet of olie vlekken te verwijderen. Gebruik een biologisch afbreekbare zeep geformuleerd om vet te verwijderen . ( Scrub voorzichtig met een zachte borstel of push bezem . ) Gebruik een tuinslang met een sproeier op een lage stand om het beton te spoelen . Laat ze drogen voor 24 tot 48 uur .
3

Aankoop sealer en kleur agenten uit een betonnen aannemer of gebouw levering winkel . Veel fabrikanten van acryl coatings of sealers raden weer te verzegelen met het product dat oorspronkelijk werd toegepast . Dit elimineert zorgen van verzwakte hechtsterkte of onverenigbaarheid tussen de nieuwe en oude sealer . Als het niet mogelijk is om de verzegeling oorspronkelijk gebruikt overeenkomen , raadpleeg dan een concreet professioneel advies bij het kiezen van een compatibel product . Lees en volg altijd de toepassing instructies van de fabrikant .
4

Reparatie beton indien nodig. Voorgemengd concrete patchen materiaal is verkrijgbaar bij bouwlevering verkooppunten of beton aannemers . Aanbrengen met een betonnen troffel in gaten of chips in te vullen . Restamp , indien nodig , na het aanbrengen van beton vrijlating poeder volgens de instructies van het pakket . ( In kleine gebieden , met de punt van de troffel om het beton te snijden om de aangrenzende stampbeton overeenkomen . ) Draag beschermende handschoenen , een veiligheidsbril en een stofmasker .
5

Toevoegen gekleurde beton harders na de labels ' instructies. Laat het 24 uur drogen . Voeg extra kleur agenten indien nodig. U kunt overtollige kleur te verwijderen met een zachte waterstraal of afnemen met een natte doek . Laat ze drogen voor 24 uur voorafgaand aan de toepassing sealer.
6

Breng een hoogwaardige sealer volgende aanwijzingen op de verpakking van de fabrikant. Breng twee of meer lagen aan een concreet dat is blootgesteld aan zwaar verkeer of worden blootgesteld aan vorst en dooi .

Hoe Thema muren schilderen

Thema muren kan elke kamer kids te geven , of zelfs de kamer van een volwassene een nieuw leven ingeblazen . Paint is goedkoop en gemakkelijk beschikbaar is, is het niet een interieur ontwerper of professionele kunstenaar om een ​​thema wand creëren nemen . U kunt stencils , sponzen of uit de vrije hand ontwerp te gebruiken . De ideeën zijn eindeloos als het gaat om het schilderen van thema muren.

Meer dan ooit