Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Paint Brief Stencils

De kunst van het sjabloneren is geschikt voor zowel decoratieve en utilitaire toepassingen . Stencils zijn nuttig voor het verbeteren home decor , alsmede het verschaffen van belettering voor buiten . Stencil verf kan zich aan vrijwel elk oppervlak , zoals muren , plastic , rekken , kasten , papier, metaal en sommige soorten stof . Om de beste resultaten te bereiken , bereidt het oppervlak voor het schilderen van de brief stencils . Dit is eenvoudig te realiseren met een zachte doek en een warm sopje ; een verse laag verf kan er ook voor zorgen dat u de beste resultaten op muren te krijgen. Wat je nodig hebt
Potlood Level
Afplakband
Craft of stencil verf Briefpapier plaat
ronde , platte punt penseel
Water Briefpapier handdoeken

Toon meer instructies
1

Plaats de brief stencils op het oppervlak dat je schilderij. Markeer de plaatsing met licht potlood lijnen . Controleer op gelijke afstanden tussen elke letter . Verwijder het stencil , het openbaren van de merken onder . Kopen van 2

Leg het niveau tegen de onderkant van de letters en plat tegen het oppervlak dat je schilderen , ervoor te zorgen dat de plaatsing is zelfs . Pas de potloodstrepen , indien nodig.

Blok 3 van de gebieden van de brief stencils waar je niet schilderen met plakband .
4

Squirt uw ambachtelijke of stencil verf op het papier plaat , het creëren van aparte ruimtes voor elke kleur die u gebruikt .
5

Plaats de brief stencils stevig tegen het oppervlak dat je schilderen , het afstemmen van de stencil met de eerder geplaatste merken . Tape de brief stencils naar de oppervlakte losjes af met een stukje plakband aan elke kant. Houd de stencil plat tegen de muur door het verspreiden van uw vingers over het oppervlak van het stencil en rond het stencil opening dat je schilderij.
6

Dompel de platte kop van de ronde penseel in de verf . Dep de penseel op de opening in de brief stencils , het invullen van de vorm volledig . Herhaal dit proces voor elke letter die wordt geschilderd in dezelfde kleur .
7

Spoel het penseel, droog met een papieren handdoek en pak de volgende kleur . Veeg het oppervlak van het stencil met het papier handdoek als u gebruik maakt van dezelfde set voor elke kleur.
8

Herhaal stap 3 , stap 6 en stap 7 totdat het project is voltooid.

9

Laat het oppervlak volledig drogen voordat u het aanraakt , wassen of anderszins manipuleren van de omgeving.

Hout Tegels Scapbook Ideeën

Hout tegels bieden een scala aan mogelijkheden voor jazzing scrapbook-paginas . Of u wilt een traditionele stijl scrapbook pagina te verfraaien of te creëren scrapbook kunst voor opknoping in uw huis, plakboek tegels maken korte metten met titels , bijschriften en andere versieringen . Kijk voor extra Scrabble tegels in ambachtelijke winkels of maak uw eigen met fotos of kleine houten tegels en st

Meer dan ooit