Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> tapijten >> Content

Hoe een Rag Rug Zorg

Gevlochten lappenkleedjes voegen een huiselijke sfeer aan een huis en kan aan de bestaande inrichting toe te voegen met behulp van een kleurenschema dat elke kamer past . Ze kunnen worden gemaakt in elke maat en een verscheidenheid van vormen en kan utilitaire of een mooie aanvulling op uw interieur zijn. Het gemak waarmee je kunt ze maken draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht - als je kunt vlechten , kunt u een lap tapijt te maken. Instructies
1

Kies de stoffen die je zal gebruiken om uw lap tapijt te maken. Als u een kleurenschema dat u wilt verbeteren , vinden zowel materiaal kladjes rondom uw huis of ze kopen bij een stoffenwinkel . De textuur en dikte die u kiest zal zowel het uiterlijk van het tapijt en de slijtage te beslissen en scheur het kan nemen . Kopen van 2

Snijd of scheur het materiaal in 2 of 3 inch strips. De breedte zal afhangen van de dikte van de weefsels . Dunnere stoffen zouden moeten breder worden gesneden en dikkere stoffen moeten dunner worden gesneden om een uniforme uitstraling aan uw tapijt te garanderen.

Beslis 3 welke methode u wilt gebruiken om de stroken aan elkaar te naaien . U kunt naaien de lengtes bij elkaar voordat je vlechten beginnen ( wat kan leiden tot klitten maar gaat sneller) , of naai ze aan elkaar als je gaat. Te verbinden de strengen plaats ze bij elkaar in een rechte hoek en dan naai ze schuin tegenover de resulterende plein . Snijd het overtollige materiaal te lijvige verlagen en de naad sterkte .
4

Kies de vorm van tapijt u wenst te maken , ofwel ovaal of rechthoekig . Als u kiest voor een rechthoekige vorm voor uw lap tapijt u vlecht de strips tot u de gewenste lengte te bereiken en vervolgens gesneden , das en beginnen met de volgende strip . Voor een ovale of ronde tapijt , je veel verder vlechten van de strengen tot je een lengte lang genoeg om de grootte tapijt creëren die u wilt .
5

Vind een stabiele basis om de strips hechten aan welke niet bewegen , zoals een deurknop of bedpost . Wanneer de strengen begint vlechten strips in een 3 - strengs gevlochten zijn bevestigd . Elk aantal strengen worden gebruikt , maar het aantal stroken beïnvloedt het gemak waarmee je vlechten . Wanneer de strook vlecht is afgewerkt , knip het overtollige materiaal verbonden met de spindel en bind de uiteinden .
6

Begin de veter ( of naaien ) proces als je eenmaal klaar bent met het vlechten van de lap tapijt. De uitzondering op deze regel is de rechthoekige tapijt. Misschien wilt u samen kant de gevlochten secties als je gaat om ervoor te zorgen dat de lengten van elke vlecht zijn hetzelfde . Met behulp van een dikke veter draad ( verkrijgbaar bij de meeste stof winkels ) of touw , en kant de strengen bij elkaar.
7

Rijg de vlechten samen op een diagonaal tot u het einde van de strip te bereiken . Draai het tapijt en ga terug naar de andere kant , veters in schoenveter mode en doe hetzelfde voor elke strip . Als u het vlechten van een ovaal kleed , draai de vlecht op korte afstand van het begin en ga verder met naaien in een cirkelvormig patroon , elke streng verhogen van de grootte van het tapijt .
8

Snijd de uiteinden van elke rij gelijkmatig voor een rechthoekig tapijt en overstag ze samen. Voor een ovaal kleed , stop het einde netjes onder het tapijt en kant op zijn plaats . Als je de volgende al deze stappen zorgvuldig , zal je een tapijt dat zwaar verkeer en de laatste jaren zal doorstaan ​​hebben .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/rugs/1002066788.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.