Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> tapijten >> Content

Homemade Fabric Tapijten

Vroege Amerikaanse huizen had stof tapijten gevlochten als een nietje , dankzij het ​​gemak van het maken van hen , hun duurzaamheid en hun lage kosten . Ze zijn heel makkelijk te maken en je kunt het materiaal dat u wilt gebruiken . Passende kleurenschema door te kiezen voor uw exacte kleuren en maken deze tapijten in elk formaat om uw huis te vullen . Stof

verkooppuntmaterialen bij een stoffenwinkel of kies stofresten . Soms kunt u diverse materialen te vinden op rommelmarkten , vlooienmarkten of tweedehands winkels . Als u liever een pluizig tapijt , chenille is een goede stof keuze . Wollen stof zal een extra warme deken produceren . Katoen is meestal de meest voor de hand en de minst dure keuze .
Kleuren en texturen

Mix en match kleuren en patronen op de stof om u een palet van kleuren geven in het eindproduct . Effen kleuren werken goed ook . Wanneer vlechten stof tapijten , is het het beste om dezelfde familie van stof te houden, zodat de vlechten zijn zelfs . Bijvoorbeeld, als je vlecht katoen en nylon stof aan elkaar , het zal niet plat omdat de nylon stof rekt zich uit en maakt het moeilijk om de vlechten zelfs houden .
Snijden en Vlechten < br >

Snijd het materiaal dat u kiest in 2-inch - brede stroken in dezelfde lengte . Leg drie stroken op elkaar en naai de ene kant samen . Gebruik een naaimachine om ze aan elkaar te naaien of met de hand naaien , maar zorg ervoor dat het veilig is door het naaien over de stroken ten minste tweemaal . Ofwel zet iets zwaars op het einde je naaien op een vlakke ondergrond of op een punaise om het overstag aan de muur en vlecht de drie strips gelijkmatig tot het einde. Sluit daartoe samen op dezelfde wijze als het eerste einde . Maak extra vlechten en naai de uiteinden aan elkaar , zodat het een zeer lange vlecht .
Vormen de Deken Vorm

Om de vorm en grootte van de zelfgemaakte vezelvlechtwerk maken tapijt , leg de gevlochten riemen op een stevige ondergrond , zoals een tafel of de vloer en beginnen met het leggen van de begin van de strip uit, dan verpakken rond in een cirkel . Ovalen en cirkels zijn de meest populaire vormen , maar u kunt elke vorm of grootte te creëren . Naai de toppen van de gevlochten rijen aan elkaar vast te zetten .
Rubber Back

Rubber backing is een geweldige aanvulling op een zelfgemaakte stof tapijt . Het houdt de rug van uitglijden op een harde vloer en verhoogt de levensduur van het tapijt omdat het niet glijden op de vloer , die rafelen veroorzaken . Rubber backing is beschikbaar op ambachtelijke winkels en stof winkels . Om rubberrug hechten aan een tapijt , nevel stof lijm op de rug en op de deken op de top van het stevig . Gewoon wandelen op het tapijt zal het naar beneden drukken en zich te houden aan de achterkant.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/rugs/1002066550.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.