Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> tapijten >> Content

Hoe maak je een Antieke wollen tapijt reinigen

Antieke wollen tapijten zijn hoog aangeschreven om hun duurzaamheid , schoonheid en wol kwaliteit . Ze zijn ook erg kwetsbaar vanwege hun leeftijd en natuurlijke vezels . Wollen tapijt eigenaren moeten voorkomen dat het gebruik van agressieve chemicaliën en schrobben het tapijt bij het schoonmaken. Met een zorgvuldige schoonmaak en onderhoud, kan een antieke wollen tapijt haar schoonheid te behouden voor vele years.Things Je
Vacuum
Schaar
absorberend kussen of een handdoek
Schuimrubberen reinigingsspray
Rug shampoo nodig of milde vloeibare zeep
Toon meer instructies
1

Stofzuig je tapijt 2-3 keer per week om vuil en fuzz verwijderen opbouwen . Gebruik een stofzuiger met een sterke zuigkracht en een draaiende klopper bar set tot een hoogte die het tapijt voorzichtig zal schudden . Als de klopper bar is te dicht bij het ​​tapijt , kan het tapijt vezels en de oorzaak " pillen " , die verwarde bosjes en vezels beschadigen . Kopen van 2

Inspecteer het tapijt voor pillen . Snijd elke pillen af met een schaar.

Plaats
3 een absorberend kussen of een handdoek onder je tapijt na het stofzuigen . Spuit een laagje droge schuimreiniger op uw tapijt . Laat het schuim drogen . Stofzuigen het tapijt grondig . Verwijder het kussen of handdoek onder het tapijt als het tapijt volledig droog is .
4

Verwijder gemorste vloeistof op uw tapijt door te deppen , niet schrobben , met een handdoek . Verwijder eventuele vlekken met een tapijt shampoo of milde vloeibare zeep . Spoel de zeep en dep het resterende water .
5

Neem een professionele tapijtreiniger over stoom reinigen van uw tapijt . Vermijd het huren van een stoomreiniger , want thuis stoomreinigers vaak wasmiddelen die zal beschadigen of laat residu op uw tapijt .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/rugs/1002066462.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.