Huis Tuin

Huis Tuin

kleuren & Stijlen van Carpet

Het verschil tussen een tapijt en een tapijt is vergelijkbaar met die welke bestaat tussen een schip en een boot . U kunt een tapijt gesneden in een tapijt , maar u kunt ’ t rekken een tapijt in vloerbedekking . Differentiaties in stijlen van vloerbedekking bevinden zich voornamelijk in de variaties van lussen , de materialen die gebruikt worden en de kleuren die worden geproduceerd . Getuft tapijt

De meest populaire vorm van tapijt is getuft tapijt. Volgens Emma Callery , auteur van “ 1001 Ideeën voor Vloeren , ” getuft tapijt maakt 90 % van alle vloerbedekking verkocht in Amerika . Onderverdelingen van getuft tapijt onder gesneden pool en bouclestof versies . Gesneden pool tapijten zijn gladder en teruggebracht tot een vlakke ondergrond , terwijl lus - tapijt biedt voldoende structuur om voetafdrukken te onthullen . Bouclestof tapijt duurt ook langer dan gesneden pool getuft stijl.
Shag tapijt

Shag tapijt is lang niet zo populair vandaag de dag als tijdens zijn hoogtijdagen in de jaren 1970 , maar is nog steeds beschikbaar voor mensen op zoek naar zijn lange paal . Shag tapijten zijn gemaakt van lange vezels en de kleur van shag tapijt kan aanzienlijk worden beïnvloed als gevolg van de hoeveelheid vuil de lange vezels te verzamelen . Shag is een van de moeilijkste vormen van tapijt schoon te houden , volgens Mary Gilliatt in haar “ De Decorating Book. ”
Axminster Tapijten

Axminster is een decoratief patroon type tapijt dat meestal vrij levendig is gekleurd omdat de stapel plukjes individueel uit gekleurde garens worden ingevoegd . De dreigende proces maakt het mogelijk voor de invoering van een breed scala aan kleuren en patronen . De textuur van Axminster tapijten varieert aangezien vezels die kunnen worden gebruikt omvatten wol , nylon , acryl en verschillende mengsels .
Niet geweven tapijt

Niet-geweven tapijten de low-end soorten zachte vloeren waarin het productieproces varieert van elektrostatische stroomden van vezels om de onderlaag of naald - ponsen vezels in de rug en het gebruik van lijm voor hen steken . Niet-geweven tapijten hebben de neiging om dunner dan andere soorten en de goedkoopste gebrek genoeg veerkracht om nog comfortabel lopen op zijn. Tapijttegels zijn een ander type van tapijt dat onder deze stijl vallen .
Fries tapijt

Fries wordt soms aangeduid als harde twist tapijt omdat het is gemaakt van garen dat is zo strak gedraaid lijkt te zijn snauwde . Dit productieproces betekent dat het goed is voor het verbergen van voetafdrukken en het maskeren van de kleurveranderingen die optreden wanneer de stapel wordt geborsteld in verschillende richtingen .
Synthetisch tapijt

acryl , nylon , polyester en polypropyleen zijn de primaire niet - natuurlijke materialen synthetische vloerbedekking maken . Synthetische tapijten worden vervaardigd met slechts een , een combinatie of alle van deze kunstmatige materialen . Acryl tapijt heeft de neiging om plat onder het gewicht van de inrichting . Polyester is makkelijk schoon te maken , maar is niet erg bestand tegen vuur. Poly - propyleen bestand tegen vlekken goed , maar ook vlakker gemakkelijk en is ontvlambaar. Sommige synthetische stoffen niet goed kleurstof en de kleuren van de meeste neiging plat en fantasieloos te zijn , volgens Elizabeth Wilhide in “ Flooring : The Essential Source Book voor Planning, selecteren en herstellen Vloeren ”


kleuren

de kleur van tapijt kan fungeren als een weg waarop het oog reist , zoekt symmetrie van het ontwerp . Met behulp van dezelfde kleur tapijt op uw trap als van toepassing op de muur naast die stappen vergemakkelijkt beweging van de blik omhoog of omlaag. Je moet ook in gedachten houden dat de kleur van de vloerbedekking varieert met de tijd van de dag en de lichtbron , dus moet u een strook van de stof in de ruimte te testen op het moment dat je zal bezetten de meest en onder de lichtomstandigheden je van plan bent te houden .

Milieuvriendelijke Carpet Cleaners

Giftige stoffen voor het schoonmaken rond uw huis kan problemen opleveren voor u en voor het milieu te creëren . Geur en dampen van tapijt reinigen chemicaliën kan leiden tot hoofdpijn en andere allergie-gerelateerde reacties veroorzaken . Huisdieren kunnen ziek worden van likken van de tapijten. Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zijn veiliger en minder giftig voor mens en dier . De producten

Meer dan ooit