Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> tapijten >> Content

Hoe te Cable Draden Protect op de Vloer

Cable kabels , die worden gebruikt voor het aansluiten van computers thuis en elektronica, zoals televisies of stereo's, zijn niet altijd direct achter het object waaraan ze zijn bevestigd . In sommige gevallen , de uitlaat nodig voor de kabel aan de andere kant van de kamer of verderop op de wand waar de elektronica bevindt . Kort van het bellen van een elektricien of verplaatsen van het apparaat naar een plek waar je misschien niet wilt, kunt u de kabel te beschermen , verbergen van bezoekers en hebben alles waar je wilt it.Things je nodig hebt
Kabel dekken
Drill
Flathead schroeven
Kabelbinders
Rug
nietpistool
Cord clips
Toon meer instructies
1

Leid de draden door de kamer aan het stopcontact en bedek ze met een kabel vloer bedekking .

Boor 2 platte kop schroeven door de randen van het deksel en in de vloer als u zich zorgen over de dekking wordt geschopt en geslagen uit zijn plaats . Je kan ook een deken over de bovenkant van het klepje van de kabel volledig te verbergen uit het zicht en voeg een andere laag van bescherming.

Run 3 de kabel langs de vloer rond de buitenwand van de kamer. U kunt dan stoppen de kabel onder de plint om het te krijgen uit het zicht en het te beschermen tegen beschadiging. Dit kan doorgaans worden gedaan als de kamer is voorzien van vloerbedekking .
4

Staple de kabel aan op de plint als je niet kunt stop het onder . Dit zorgt ervoor dat het veilig aan de muur , zodat het niet kan verstrikt raken in de voeten van mensen. U kunt ook gebruik maken van zelfklevende kabelhouders die vasthouden aan de plint en laat je snap de kabels op hun plaats .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/rugs/1002066220.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.