Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe belangrijk is Carpet Gewicht

? Kleur , design en kwaliteit zijn de functies die u op letten bij het winkelen voor een nieuw tapijt voor uw huis . Het selecteren van de stijl en kleur die coördinaten met uw kamer decor is een aspect van het koopproces , maar factoren zoals fiber dichtheid , materialen en het gewicht kan helpen om de kwaliteit van een tapijt te bepalen. Een goed geconstrueerde vloerkleed of tapijt dat jaren duurt in uw huis is een betere waarde dan een voor een lagere prijs , dat slijt snel . Gezicht Gewicht en Density

gewicht gezicht is een meting die de hoeveelheid vezels bepaalt op het oppervlak van het tapijt . Tapijtfabrikanten staat gezicht gewicht gram per vierkante meter . Gezicht gewicht alleen niet de kwaliteit te bepalen. De meting plus de dichtheid van de vezels , bepaalt de kwaliteit van het tapijt . Zelfs tapijten met een lage gezicht gewicht kan duurzaam zijn als de vezels een hogere dichtheid .
Twist Level

Tapijten kunnen een lagere nominale gewicht hebben als de twist niveau van de vezels hoog is . De twist niveau het aantal draaiingen nodig is om twee lagen van een tapijt vezel sluiten . Volgens Tapijt Guru , kan een tapijt minder vezels op het oppervlak en een lagere dichtheid hebben , en nog steeds goede kwaliteit als de twist hoog is . Tapijtfabrikanten geven de twist niveau op een tapijt als het aantal draaiingen per inch .
Totaal gewicht

Het totale gewicht van een tapijt omvat het gezicht gewicht plus het gewicht van backings en ​​andere materialen zoals lijm . Wanneer een winkel adverteert tapijt als een product van hogere kwaliteit als gevolg van een hoge totale gewicht , bepalen het gezicht gewicht , dichtheid en draai niveau om ervoor te zorgen dat het niet alleen een verkoop tactiek .
Backing

Tapijten hebben twee backings , een die het tapijt vezels slaan door tijdens de fabricage en een secundaire steun voor de vezels . Terwijl de steun draagt ​​bij aan het totale gewicht van het tapijt , de bepalende factor in de kwaliteit van de tapijtrug is het kleefmiddel dat de twee delen bij elkaar houdt .

Kosten voor Bind Carpets

Mensen die geïnteresseerd zijn in huis opknappen moeten zich bewust zijn van de kosten om tapijten te binden . Tijdens tapijt binding , worden de randen van karpetten versterkt met tape of stof om rafelen te voorkomen . Als u geïnteresseerd bent , kunt u - tapijt -bindende instrumenten te kopen of te huren bij een bouwmarkt te vinden . Neem contact op met de mogelijkheid rechtstreeks naar specifie

Meer dan ooit