Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> tapijten >> Content

Hoe maak je een tapijt Loom at Home Make

Een tapijt weefgetouw , in de kern , is een eenvoudige vierzijdig kader waarmee de wever om een tapijt te construeren met behulp van het frame. Het maken van een weefgetouw is een goede manier om uw begrip van hoe een weefgetouw werkt, zodat u kleine tapijten elke keer dat u wilt kunt maken uit te breiden. Zodra u een kleine handgeweven tapijt maken, zult u een nieuwe waardering voor de artisticiteit die betrokken zijn bij het ​​maken van tapijten hebben . Wat je nodig hebt
Brancard bars
L - vormige beugels
Schroeven
schroevendraaier
Cord
Schaar
Toon meer instructies
1 < p> Kiezen uit twee brancard bars 10 centimeter langer dan de lengte van uw tapijt . Ook het uitzoeken van twee brancard bars 10 centimeter breder dan de breedte van uw tapijt . Brancard bars worden verkocht in sets van twee , en de bars zijn gemaakt van hout . De uiteinden zijn gemijterde en sleuven te passen in elkaar om hoeken van 90 graden vormen. Kopen van 2

Monteer de traverse op een grote tafel oppervlak. Druk op en slagen op de uiteinden in elkaar , met behulp van de sleuven gesneden in de bars. Meet over de diagonaal van hoek tot hoek . Wanneer de metingen zijn hetzelfde , het frame is recht .

Positie 3 een metalen L - beugel gecentreerd over beide bars op de hoek . Schroef door de bar en in het hout op elk van de vier gaten in de beugel . De schroeven moeten penetreren 1/2 tot 3/4 van het hout .


4 weefgetouw met de kleinere uiteinden bovenaan en onderaan . In de meeste gevallen worden tapijten geweven met de kettingdraden zich uitstrekt over de kleine uiteinden . Das een strak gesponnen tapijt aan op de linker kant van je onderste frame . De eerste kabel moet 2 centimeter van de linkerkant van het weefgetouw .
5

Breng het aan op de bovenplaat , over de top en langs de achterkant naar de bodem . Ruimte de koorden 1/8 inch uit elkaar en houden de koorden strak . Doorgaan verpakking uw kettingkoorden totdat je 2 centimeter van de juiste bord . Bind je snoer af in de linkerbenedenhoek .
6

Twine uw kettingkoorden . Twining is het proces om de draden op de voorzijde van het weefgetouw zelfs met de schroefdraad op de achterkant van het weefgetouw . Meet de breedte van de kettingkoorden en met 4 vermenigvuldigen . Knip een koord deze lengte . Vouw het koord in de helft . Zet de vouw rond de voor-en achterkant van de top meest linkse warp koord. Plaats een wasknijper over het koord om het op zijn plaats houden .
7

Rijg de voorzijde aan op de rug en rond de eerste meest linkse ketting koord aan de achterkant van het frame. Breng het snoer terug naar de voorkant tussen de eerste en tweede front meest linkse kettingkoorden . Neem de achterkant koord onder het kronkelen snoer en aan de voorzijde tussen de eerste en de tweede meest linkse kettingkoorden . Neem hetzelfde koord terug over het kronkelend snoer aan de achterzijde tussen de eerste en de tweede meest linkse terug kettingkoorden . Wikkel het snoer rond de tweede terug snoer en breng het naar voren tussen het tweede en derde front meest linkse kettingkoorden . Dit klinkt ingewikkeld, maar het is gewoon een verdraaiing cijfer acht . Trek de touwen strak als je weven , en dit zal de voor-en achterkant kettingkoorden zelfs in het midden van het weefgetouw kader te brengen .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/rugs/1002010778.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.