Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> tapijten >> Content

Hoe maak je een dikke bad Rug Zorg

Cold tegelvloeren zijn ongemakkelijk op blote voeten op elk moment , vooral bij het opstaan ​​uit het bad of douche. Verwen je tenen met een dikke badmat om uw badkamer kleurenschema . Moderne katoen - mix garen combineren het absorptievermogen van katoenvezels met de zachtheid en het lichte gewicht van acryl. Een tapijt gemaakt van een katoenmix heeft extra lange vezels voor een dikke en ruige textuur uw voeten zullen genieten . Wat je
Rug rugweefsel nodig
Afplakband
katoen -mix garen
Meetlint
Schaar
Maat H haaknaald
garen naald
Show meer instructies
1

Knip een stuk tapijt rugweefsel dat ongeveer 18 -by - 24 inches . U kunt de grootte van het tapijt groter of kleiner te passen , afhankelijk van de grootte van uw badkamer , maar houd het rechthoekig of vierkant voor de gemakkelijkste bouw . Kopen van 2

Scheur een stukje tape de lengte van de ene kant van de deken . Meet rondom de rand van de stof , waarbij de ene helft van de band aan de voorzijde van de drager en de andere helft van de band op de rug . Druk de tape stevig om te verzekeren dat zich aan de gehele lengte van het weefsel . Herhaal dit voor de andere drie zijden van het weefsel .
3

Knip strengen garen die 7 centimeter lang meten. Het aantal strengen garen je nodig hebt hangt af van de grootte van het gewenste tapijt . Begin met 200 draden en snijd meer wanneer dat nodig is .
4

Duw de punt van een afmeting H haaknaald door het eerste gat in de onderste rij van de steun. Duw de haak terug door het tweede gat in de rij zodat de haak is op de top weer nu .
5

Dubbele een streng van garen . Trek de lus van het midden van de draad door het tapijt steun door grijpen het met de haaknaald . Trek het garen totdat de lus en losse strengen zijn ongeveer dezelfde lengte . Haal de haaknaald en leg het opzij . Schuif de twee eind- strengen door de lus en trek ze voorzichtig . De lus zal verkorten , aanscherping rond de strengen en vastknopen het garen op zijn plaats .
6

omlaag Duw de haak door het derde gat in de steun en omhoog door de vierde . Knot andere streng van garen op deze plek op dezelfde manier als de eerste .
7

Doorgaan knopen strengen garen op het tapijt steun , totdat het hele onderste rij hebben afgerond . Strijk de strengen garen naar beneden weg van het centrum van het tapijt . Bevestig strengen garen bij de tweede en volgende rijen totdat het gehele oppervlak van het tapijt rug is bedekt met lange strengen garen .
8

Verwijder de tape van de randen van het tapijt grondweefsel . Rijg een garen naald met een 18 -inch streng. Vouw een rand van de deken onder , vouwen juist op het punt waar de lussen en strengen beginnen . Naai de rand van de stof om de onderzijde van het tapijt , naaien door beide lagen grondweefsel . Naai de andere drie kanten naar beneden op dezelfde manier .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/rugs/1002010758.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.