Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Room door Room Home Design >> Content

Slaapkamer Drapery Behandelingen

Aantal slaapkamers voorzien van een eigen oase om te rusten en op te laden , en het functioneren venster behandelingen verbeteren het comfort niveau van de ruimte . Draperie behandelingen in de slaapkamers moeten multitasken om opties voor licht en privacy te verzorgen . Combineer een - binnenzijde gemonteerde harde behandeling, zoals een bedienbaar rolgordijn , en laag in ten minste een zachte over- behandeling, zoals gevoerd doorkruisen gordijnen , om ervoor te zorgen u bent de meester van je slaapkamer ramen . Toon de zachte kant

Een slaapkamer die harmonieus meubilair en rustgevende kleuren bevordert een goede nachtrust omvat . Stof is een belangrijk element in de slaapkamers , omdat het betrekking heeft op bedden , ramen en stoelen stukken. Werken met een verscheidenheid van texturen , patronen en diktes van de stoffen die samen goed coördineren. Onder meer een grootschalig patroon , zoals een all-over katoen bloemenprint voor een zachte volant , en een effen kleur duurzame stof , zoals katoen satijn voor de coördinatie van draperie panelen . Meng in een verscheidenheid van het coördineren kleine prints en strepen voor accent kussens , beddengoed en stoffering stukken .
Romantisch Overtones

Stof volheid heeft een subtiele invloed op gordijn behandelingen . Overweeg het gebruik van ten minste een vier - op-een volheid voor pure panelen wanneer ze op te nemen in uw gordijnen behandelingen. Kies voor geplooide rieten te profiteren van gelijkmatig verdeeld vitrage en licht controle -opties. Top behandelingen met zachte plooien en sierlijke rubrieken verbeteren stof keuzes . - Board gemonteerd volants en take- up valletjes met kant jabots voegen aangename eindigt wanneer geïnstalleerd op het doorkruisen draperie panelen . Een andere optie is inclusief het gebruik van decoratieve gordijnen rubrieken, zoals gegratineerde rubrieken op decoratieve - afgewerkte staven met bijpassende ringen die goed mengen met hout of metaal elementen in de ruimte geïnstalleerd .
Overweeg Light Sources < br >

Verduistering functies op slaapkamer gordijnen houden het eerste licht 's ochtends en ' s middags de meedogenloze ultraviolette stralen die meubels kan beschadigen na verloop van tijd . Verduisterende en verduisterende voeringen verlenen van de nodige lichtregeling en energie - efficiëntie op de slaapkamer gordijnen en tinten . Gebruik - board gemonteerd top behandelingen, zoals gevoerde ballon valletjes of stof beklede kroonlijsten aan het licht gaten te minimaliseren op de top van gordijn openingen . Het doorkruisen van gordijnen bieden extra licht controle over stationaire panels met tiebacks . Voeg extra stack -back van vier of meer centimeter aan elke kant voor extra licht verstopping .
Comfort Zone

Of uw slaapkamer heeft een traditionele of eigentijdse stijl , het toevoegen van gordijnen biedt een extra niveau van comfort. Overweeg montage top behandelingen en draperieën op plafondhoogte voor een visuele lift naar de kamer. Versieringen , zoals gevlochten koord en kwast franje een extra laag van detail om draperie panelen aan de binnenkant randen en over de onderkant. Overweeg het gebruik van complementaire cording of franje aan de onderkant van zacht valletjes om definitie toe te voegen op ooghoogte . Omvatten bloeit op beddengoed te harmoniseren waarin gedurende de kamer.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/room-room-home-design/1002010646.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.