Huis Tuin

Huis Tuin

Quilt Ideeën voor Mannen

Als je een quilter , u waarschijnlijk genieten van het maken van quilts voor families en vrienden . Maar terwijl oma en de tantes kunnen ooh en ahh over je prachtige quilts , kunnen de mannen in de familie een grotere uitdaging te presenteren . Toch , jongens genieten van het hebben van een quilt te verpakken in , terwijl ze kijken naar het spel op een winterse avond en een handgemaakte quilt kan bed van een man genade , evenals een vrouw is . Maar als je een quilt te maken voor een man die je kan nodig zijn om de taak een beetje anders te benaderen .
Fabrics

Vergeet de gingangcontroles , schattige eendjes en delicate bloemen. Dekbedden voor mannen vereisen mannelijke stoffen in gedurfde prints en mannelijke kleuren. Denk controles , plaids , bruin , blauw en bos greens . Als het eruit zou zien thuis in een jachthuis of een taverne , zou de man in je leven ook mooi vinden . Of ga naar de bron en maak een quilt van al zijn oude favoriete shirts of banden of in de kleuren van zijn favoriete sportclub .
Patronen

Laat bloementuin en iets Victoriaanse oma's voor vrouwen . Zoek quilt boeken voor mannelijke patronen zoals blokhut , pikhouweel of Buzzsaw . Kies gedurfde geometrische ontwerpen of een sport of een boerderij thema, afhankelijk van het belang van de man . Personaliseren van een quilt voor de ontvanger is een goed idee , of de quilt is voor een man of een vrouw. Voor de man in je leven , zijn voorzien van een favoriete sport of hobby in het ontwerp van uw quilt . Kies een wildlife beïnvloed patroon voor een jager of visser of één met betrekking tot het bouwen van een timmerman .
Quilten

Net als de stof en patroon , het quilten moet een weerspiegeling mannelijk bocht . Voor sommige patronen , zullen eenvoudige schets quilten goed werken . Of kies een herhaling patroon met een natuur, sport of werkgerelateerde thema, zoals bladeren , voetballen of hamers . Help de quilt opstaan ​​om langdurig gebruik en wassen machinaal quilten . Voor dikkere quilts , wilt u misschien de lagen samen overstag , in plaats van het quilten het gehele oppervlak . Houd de grenzen eenvoudig en schoon , zonder ruches , coquilles of andere franje .
Andere overwegingen

Mannen waarderen zachtheid en comfort net als iedereen . Flanel quilts , zoals flanellen shirts, spreken vele mannen . Of kies een stoere denim of corduroy . Natuurlijke katoen slaan produceert een minder gezwollen quilt die kunnen een beroep doen op de mensen en het draagt ​​goed . Als u niet zeker weet wat de man die je wilt quilt voor zal willen , neem dan een aanwijzing van de kleren die hij draagt ​​en de dingen waarmee hij zich omringt. Gebruik deze om de juiste quilt voor hem te ontwerpen .

Vorherige Seite No
Hoe maak je een Grote Kussen Zorg

Het comfort van een groot kussen kan u helpen ontspannen na een lange en drukke dag. Kussens kunnen gemaakt worden in alle stijlen , vormen en kleuren , dus bij het ontwerpen van uw grote kussen , zult u wilt aanpassen aan uw stijl en comfort niveau past. Het kan vierkant, rechthoek , rond, ovaal of vrije vorm zijn. Gebruik coördinerende stoffen om uw grote kussen mix helpen in eenvoudig met uw be

Meer dan ooit