Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Ideeën voor decoratieve kussens te maken

Sierkussens maken uw leefruimte kijken meer comfortabel. Zij bieden ook een decoratief tintje . Kies kussens die coördineren met uw kleurenschema en met de materialen van uw meubels . Terwijl je kussens kan kopen , dan heb je meer kans om gewoon de look die u wilt krijgen als je de kussens zelf .
Envelop Pillow

Een envelop kussen is de ideale starter kussen voor mensen die nieuw zijn naaien . Je zult een kussen vorm of kussen moet het kussen , geen polyester batting of vulling te maken. Je zult drie stukken stof nodig voor een envelop kussen. Een stuk stof moet afmetingen kussen vorm meten en de andere twee stukken moet meten 3/4 van de breedte van het kussen door zijn lengte . Bijvoorbeeld , als je gebruik maakt van een 20 - inch vierkante kussen vorm , snij een 20 x 20 inch stuk stof en twee 15 x 20 inch stukken stof . Een envelop kussen is een ideale optie als u de hoes wilt op je kussen te veranderen met de seizoenen of als je jonge kinderen die waarschijnlijk morsen op de kussens . U kunt het binnenkussen te verwijderen als dat nodig is en wit te wassen.
Fringed Pillow

Een kussen met een franje rand zorgt voor een verfijnde touch aan een kamer . Maak uw leven gemakkelijker te maken door het gebruik van twee theedoeken of servetten voor stof het kussen 's , of knip twee vierkantjes van uw favoriete stof . Voordat je aan elkaar te naaien de kwadraten van stof , steek de rand langs de rand van de vier zijden van een stuk stof . Je nodig hebt om de pony te vouwen , zodat het ligt tegen de rechterkant van de stof voordat u het kussen steek of anders de pony zal eindigen in het kussen. Gebruik polyester batting in het kussen , niet een kussen vorm .
Bolster Pillow

Een bolster kussen is een cilindervormig kussen. Het is misschien niet zo praktisch als vierkante kussens zijn, maar het ziet er zitten in het midden van een bank . Omdat je nodig hebt om twee cirkels van stof geknipt voor de uiteinden van het kussen , het is een beetje moeilijker te maken dan vierkante of rechthoekige kussens . U kunt aankleden de bolster kussen door het toevoegen van franje aan beide uiteinden of met behulp van een mix van stoffen. Gebruik bijvoorbeeld een metallic stof voor het middelste gedeelte van de bolster kussen en zacht katoen voor de uiteinden .
Patchwork Kussens

Een patchwork kussen is een goede manier om het gebruik van de stof kladjes of versleten T -shirts hergebruiken in iets nieuws . Het project kan snel en eenvoudig of zeer complex zijn , afhankelijk van hoe groot je de patches en de afgewerkte kussen. Wanneer u samen naai de patches, altijd strijk de naden plat zodat het kussen niet stelletje wanneer u klaar bent . Gebruik batting in het kussen , of maak er een lappendeken envelop kussen en gebruik een kussen vorm . Als je ritsen kan naaien , kun je een rits gezet op een rand en gebruik een kussen vorm van binnen ook.

From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002133854.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.