Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Standard Pillow Protectors

Kussenbeschermers zijn beschikbaar voor standaard en andere grote kussens . Kussenbeschermers worden gebruikt voor een aantal redenen . Sommige mensen kiezen om ze gewoon te gebruiken om kussens te beschermen tegen kwijlen , tranen , zweet en andere stoffen . Anderen gebruiken kussen beschermers om de belichting aan allergenen te helpen . Kussen beschermers worden ook gebruikt als uit te roeien te helpen en te controleren bedwantsen . Selecteer een kussen beschermer specifiek voor uw behoeften uit een breed scala van online en brick-and -mortar winkels.
Bescherming tegen vloeistoffen

Bescherming van lichaamsvloeistoffen zoals zweet , tranen en kwijlen zijn veel voorkomende redenen voor het kopen van een kussen beschermer . Sommige gewoon gebruik maken van een oude kussensloop opgespeld onder een nieuwere als bescherming. Als u op zoek bent naar kussen bescherming voor kussen van een kind , maar u kunt meer waterdicht liever beschermen tegen morsen of braaksel . Kies een waterdicht kussen beschermer . Ze zijn ook nuttig voor mensen met een chronische zweet kwesties, waaronder vrouwen in de overgang .
Bescherming van Allergenen

Kussenbeschermers zijn een integraal onderdeel van de bestrijding van chronische symptomen voor veel mensen met een allergie worden. Met behulp van een kussen beschermer speciaal ontworpen om allergenen te weren houdt pollen , huisstofmijt en andere daders aan het inbedden binnen fluffy vulling het kussen 's . Constant machine wassen en drogen kan allergenen te verwijderen als ze eenmaal in een kussen , maar kussen beschermers kunnen ze helemaal buiten houden . Met minder wassen en drogen , kunt u de levensduur van uw kussen verlengen.
Bescherming van Bed Bugs

Sinds bed bugs zijn bekend om te verbergen in matras behuizingen in plaats van kussens , een matrasbeschermer is waarschijnlijk een betere investering voor het vermijden van bedwantsen . Echter , wanneer huismijten komen 's nachts , zij uitwerpselen achterlaten op of rond alle instrooien , inclusief kussens . Bijten bedwantsen vaak achter kleine druppels bloed die kussens kunnen beschadigen . Een gesloten, waterdicht kussen beschermer zal uw kussens te beschermen tegen deze bloedvlekken .
Hoe
Aankoop

Bij het winkelen voor kussen beschermers , kopen op basis van uw specifieke behoeften en de grootte van uw kussens . Sommige allergeen kussen beschermers zijn behandeld met een anti - microbiële stof verder te helpen met een allergie. Mensen met ernstige allergieën kunnen vinden deze behandeling nuttig . Sommige kussen beschermers bieden verkoelende effecten verzwarende nachtelijk zweten tegen te gaan . Bij het kopen van kussen beschermers , kopen van hetzelfde formaat als uw bed kussens . Standaard /Queen kussens zijn ongeveer 20x28 centimeter . Koning kussens zijn meestal 20x36 centimeter .

From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002133838.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.