Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Ganzendons Alternative

ganzendons wordt voornamelijk gebruikt voor verschillende soorten demping en isolatie tegen de kou . Ganzen worden gefokt en geplukt voor het doel. Slechts de zachtste veren worden gebruikt om de zachtste soorten demping creëren . Vaak ganzendons worden gemengd met andere materialen , zoals eendendons , wanneer het wordt gebruikt als vulling . Moderne technologie maakt het fabrikanten om andere materialen te gebruiken om alternatieven te creëren om ganzendons . Gebruikt

ganzendons wordt het meest gebruikt in kussens en dekbedden . In beide gevallen wordt geïnjecteerd stof reeds gevormd in het kussen of dekbed vormen tijdens het fabricageproces . Verschillende fabrikanten gebruiken verschillende mengsels van ganzenveren om hun product bepaalde eigenschappen te geven . De mengsels gebruiken neer van een verscheidenheid van verschillende soorten ganzen .
Doel voor Alternatieven

Alternatieven voor ganzendons worden gezocht voor verschillende redenen . Degenen met een sterke overtuigingen tegen dierenmishandeling doel om de manier waarop ganzen worden opgevoed en behandeld , en koop alternatieven om hun mening te uiten . Anderen kopen alternatieven om te bezuinigen op de groei van mijten of allergeen problemen . Allergenen en microscopische organismen zoals mijten lijken meer worden aangetrokken door het ganzendons dan substituten . Sommige vervangers kunnen ook goedkoper dan naar beneden .
Synthetische

Synthetische vezels zijn gemaakt van synthetische stoffen en gebruikt om de binnenkant van kussens en dekbedden lijn in plaats van naar beneden . Er zijn verschillende merken die zijn gespecialiseerd in de productie van synthetische materialen, ontworpen om het gevoel van ganzendons bootsen , waaronder Primaloft , die is ontworpen om dezelfde nat als droog functioneren . Deze opties zijn de meest hypoallergeen, maar kan anderen niet ongerust over milieuvriendelijke productie te behagen . Polyester derivaten worden ook gebruikt .
Wool

Wol wordt vaker internationaal dan in de Verenigde Staten gebruikt, maar is een gemeenschappelijke natuurlijke vervanger voor ganzendons . Er zijn veel verschillende soorten wol die gebruikt kunnen worden , variëren van alpaca schapen . Wolvezels zijn natuurlijk organisme - bestendig dan ganzenveren .
Zijde en katoen

Natuurlijke vezels zoals zijde en katoen worden ook gebruikt als vulmateriaal voor dekbedden , hoewel deze zijn niet zo gebruikelijk voor grotere vullingen zoals kussens. Deze natuurlijke vezels niet hun lift verliezen zo gemakkelijk als naar beneden , en de neiging om makkelijker schoon te maken en beter bestand tegen huisstofmijt .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002010590.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.