Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Wat zijn Dekbed Sets

Decoreren een slaapkamer is een leuk project , maar het kopen van een verscheidenheid van beddengoed en decorstukken - of het inhuren van een binnenhuisarchitect om het voor je te doen - kan snel onrealistisch duur geworden ? . De aanschaf van een dekbed set , of het naaien van uw eigen , zal u met een aantal look tegen een lagere kostprijs . Wat is een dekbed ?

Het woord " dekbed " is een Frans woord "down ", de zachte veren van een eend of een gans . Het woord is gekomen om te verwijzen naar wat is ook bekend als een donzen dekbed . Dekbedden worden doorgaans gebruikt als de bovenste laag van beddengoed in plaats van een sprei of dekbed , of als extra deken onder de deken . Bij gebruik in plaats van een dekbed , dekbed meestal cover die als grote kussensloop . Omdat het moeilijk is om de donzen dekbed reinigen , het deksel helpt schoon te houden en is afneembaar voor het witwassen . Het woord " dekbed " wordt soms gebruikt om te verwijzen naar het dekbedovertrek .
Dekbed Sets

De cover van het dekbed ook fungeert als decor voor de slaapkamer . Dekbedovertrekken kunnen worden gemaakt van elk materiaal , van schoon linnengoed naar zacht flanel of romantische katoenen chintz . Een dekbed set maakt het gemakkelijk om een hele kamer met een aankoop te versieren . In aanvulling op de dekbedovertrek , kan de set zijn onder andere een bed rok , die past over de boxspring en naar beneden hangt om de open ruimte te dekken onder het bed . De set kan ook kussenhoezen , die decoratieve covers voor kussens bevatten . Het bed rok en kussenhoezen kunnen zijn van dezelfde stof als het dekbedovertrek , of ze kunnen op een andere , maar de coördinatie van stof. Bijvoorbeeld, zou een toile dekbedovertrek worden gecombineerd met een ticking gestreepte bed rok en toile kussenhoezen geaccentueerd met ticking - streep ruches.
Andere Accent Pieces
< p> Andere stukken die kunnen worden opgenomen in een dekbed set , of zijn afzonderlijk verkrijgbaar , omvatten verschillende soorten gordijnen , kleine tafelkleden te passen accent tafels of nachtkastjes en lampenkappen .
Doe-Het - jezelf

Met een paar eenvoudige naai-vaardigheden, een naaimachine en een aantal fundamentele noties , kunt u eenvoudig uw eigen dekbed reeks te maken . Dit zal u toelaten om precies de juiste stof te vinden voor uw kamer en misschien zelfs bespaart u wat geld .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002010536.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.