Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kussens & plaids >> Content

Wat is het beste type van donzen dekbed

? Donzen dekbedden voegen luxe en warmte aan slaapkamers . De in dekbedden gemaakt op verschillende manieren elke verkrijging warmte door middel van specifieke materialen . Hoewel een meerderheid van de donzen dekbedden zijn gevuld met ganzendons , worden andere materialen gebruikt om te bezuinigen op de kosten , en ook voor degenen die allergieën kunnen moeten ganzenveren . Ganzendons

Ganzendons is de meest voorkomende , en over het algemeen duurdere type donzen dekbedden beschikbaar . Ganzendons varieert van Canadese , Hongaars , Siberische . In alle drie de soorten , wordt de gemaakt van de lichte , zachte clusters van filamenten vinden onder de veren van ganzen . De laag houdt warme lucht naast de huid van de vogel , het houden van het dier warm , vooral in koud water . Omdat beneden fungeert als een goede isolator , het maakt een royale vulling voor warme dekbedden en gooit .
Duck Down

Duck naar beneden is vaak goedkoper dan ganzendons vanwege een lagere fill bedrag . Hogere vullen bedragen drijven de prijs van een donzen dekbed . Toch eendendons biedt nog een royale hoeveelheid warmte tijdens de wintermaanden , vergelijkbaar met ganzendons . Eendendons is ook erg populair en vaak gebruikt tijdens de lente-en zomermaanden door degenen die niet puffier verkiezen , en dus warmer dekbedden . Omdat eendendons is over het algemeen een lichte vulling, kan eend dekbedden zijn ideaal dekens voor warmer weer .
Hypoallergeen en Hypodown

Typisch, mensen die allergisch zijn reacties op een donsdeken niet reageren op allergenen in de beneden ; waarschijnlijker , ze hebben een reactie op het vuil en verontreiniging die dekbedden ( gans en eend vooral) naar beneden kunnen trekken. Hypoallergeen dekbedden zijn gemaakt van synthetische materialen , en bevatten ook een hoge reinheid telling. Dit betekent dat de materialen in de lage aantallen zuurstof en minder vuil , fragmenten van stof en andere deeltjes uit de lucht die allergieën kunnen veroorzaken trekken . Hypodown dekbedden , daarentegen , zijn gemaakt van milkweed , een plant afkomstig uit de Verenigde Staten . Vezels in milkweed hulp val en elimineren stof, huidschilfers , en andere deeltjes die allergie problemen kunnen veroorzaken .
Wool neer

Wol beneden is net zo warm als een watervogels neer , maar is samengesteld uit minder vulmateriaal . Met minder vulling, is het onwaarschijnlijk voor mensen die gebruik maken van wol dekbedden oververhit raakt , en kan gebruikt worden in de winter en de zomer maanden. Wol omlaag ( alpaca , schapen en lama's ) is ook hypoallergeen en stof - mijt resistent . De dieren worden niet behandeld met pesticiden , en geen alternatief bleekmiddelen of kleurstoffen worden gebruikt voor de productie . Daarnaast wol beneden is biologisch afbreekbaar en is een brandvertragend .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1002010528.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.